Avrupa’nın en büyük genelevi Pascha’da ‘casusluk’ iddiası!

Yayın tarihi: 7 Mayıs 2024 Salı 1:32 pm - Güncelleme: 7 Mayıs 2024 Salı 1:32 pm

Almanya’nın Köln şehrinde bulunan ve Avrupa’nın en büyük genelevi olma özelliği taşıyan ‘Pascha’yı Çinlilerin satın alması gündemdeki yerini korumaya devam ederken, binanın 9’uncu katında casusluk faaliyetlerinin yapıldığı iddiası ise çok konuşuldu.

Almanya’nın Bild gazetesi, Köln’de 9 bin metrekarelik alana kurulu olan ‘Pascha’ isimli genelevde yaşananları okurlarına duyurdu.

“İNSAN KAÇAKÇILIĞI” VE “CASUSLUK” İDDİASI

Gazete, Hornstrasse’de yer alan dev mekanı 2021 yılında 11 milyon euroya satın alan Çinli kadının insan kaçakçılığı ve casusluk iddiasıyla soruşturma altında olduğunu öne sürdü.

GÜNDEM OLAN İDDİA: BİNANIN 9’UNCU KATINDA CASUSLUK FAALİYETLERİ YAPILIYOR

Binanın dokuzuncu katında casusluk faaliyetlerinin yapıldığı iddia edilirken 46 yaşındaki Jing Hu isimli kadınla ilgili çok az bilginin olduğu da kayıtlara geçti. 2021’de satılan genelevin sahibi olan kadının fotoğrafının çok bulanık olduğu ve çok gizli bir hayat sürdüğü de belirtildi.

ALMAN POLİSİ İKİ HAFTA ÖNCE BASKIN DÜZENLEDİ

Alman polisinin iki hafta önce bir baskın düzenlediği ve çete üyelerini yakaladığı belirtilirken örgütün zengin Çinlileri Alman vatandaşlığı vaadiyle dolandırdığı da belirtildi. Çinlilerin 360 bin euroya Almanya’da oturum izni aldığı ortaya çıktı.

ÖRGÜT 9 YILDA 10 MİLYON EUROYA YAKIN GELİR ELDE ETTİ

Bild, yapılan incelemeler sonucunda örgütün 2015-2024 yılları arasında en az 9.2 milyon euroluk gelir elde ettiğini ortaya çıkardı.

BİNANIN FARKLI KATLARINDA FARKLI ETKİNLİKLER VAR

1996 yılında Eros Center ismiyle kurulan ve corona virüsü salgınına kadar çok ciddi kâr elde eden mekanın dünyayı kasıp kavuran salgından sonra iflas ettiğini yazan Bild, yüksek binanın farklı katlarında farklı etkinlikler olduğunu aktardı. Bazı katlarda fuhuş yapıldığını ve bazı katlarda ise konser ve striptiz şovlarının olduğu belirtildi.

İÇERİ GİRİŞ 5 EURO

Sadece 18 yaşın üzerindeki erkeklerin içeri alındığı ve erkeklerin 5 euroya içeri girebildiği belirtilirken sadece 7’nci katta transseksüellerin çalıştığını da Bild yazdı. Hayat kadınlarının Pascha’da bağımsız olarak çalıştıkları ve aralarında bir anlaşma olduğu da belirtildi.

“HER ŞEY 20 DAKİKA SÜRÜYOR”

Gece kulübünde striptizcilerin dans ettiği belirtilirken buraya da parayla girildiği belirtildi. Bild, “170 Euro karşılığında özel bir dans, bir kadeh şampanya ve ikinci bir içki içeren bir paket var. Her şey 20 dakika sürüyor. 9. kattaki ‘Hotel P9 ‘da bir gece kahvaltı dahil 199 avro – büyük yataklı 20 metrekarelik bir odada, duşlu banyo ve ücretsiz atıştırmalıklar var” ifadesiyle genelevdeki fiyatları aktardı.

Pascha

Almanya’nın Köln şehrinde bulunan ve Avrupa’nın en büyük genelevi olma özelliği taşıyan ‘Pascha’yı Çinlilerin satın alması gündemdeki yerini korumaya devam ederken, binanın 9’uncu katında casusluk faaliyetlerinin yapıldığı iddiası ise çok konuşuldu.

Kaynak: Sözcü