Avrupa’da kader maçı! Kopenhag Galatasaray mücadelesi saat kaçta hangi kanalda?

Yayın tarihi: 12 Aralık 2023 Salı 9:59 am - Güncelleme: 12 Aralık 2023 Salı 9:59 am

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi’nde kader maçına çıkacak. Kopenhag ile deplasmanda oynayacak olan Galatasaray ya tamam ya da devam diyecek. Peki Kopenhag Galatasaray maçı saat kaçta? Kopenhag Galatasaray maçı hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Galatasaray, A Grubu’ndaki son maçında Danimarka ekibi Kopenhag ile karşı karşıya gelecek. Bu mücadeleye iki takım için de gruptan çıkma adına hayati bir önem taşıyor.

GALATASARAY GRUPTAN NASIL ÇIKAR?

Her iki takımında 5 puanı bulunurken beraberlik durumunda Kopenhag Galatasaray’ın üstünde yer alacak. Manchester United’in Bayern Münih’i yenmesi durumunda Kopenhag Galatasaray maçını kazanan takım üst tura adını yazdıracak. Aynı senaryoda Galatasaray’ın berabere kalması ya da yenilmesi durumunda temsilcimiz Avrupa’ya veda edecek. Manchester United’ın Bayern Münih’e yenilmesi ya da berabere kalması durumunda ise farklı senaryolar olacak. Bu durumda Kopenhag Galatasaray maçını berabere biterse Kopenhag üst tura temsilcimiz ise UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek. Galatasaray’ın Kopenhag’ı yenmesi durumunda diğer hiçbir maçın skoruna bakılmaksızın gruptan çıkacak.

Kopenhag – Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde A Grubu’nda yer alan Galatasaray ile Kopenhag arasındaki rövanş maçı bu akşam saat 23.00’da başlayacak. Mücadele EXXEN’den canlı olarak yayınlanacak.

Kopenhag – Galatasaray maçı muhtemel 11’leri

Kopenhag: Grabara, Vavro, Boilesen, Diks, Jelert, Falk, Lerager, Sörensen, Elyounoussi, Froholdt, Cornelius.

Galatasaray: Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Kaan, Tete, Kerem, Zaha, Icardi.

MAÇIN HAKEMİ ORSATO

UEFA’dan yapılan açıklamaya göre Galatasaray’ın Parken Stadyumu’nda Kopenhag’a konuk olacağı mücadeleyi İtalyan Hakem Daniel Orsato yönetecek. Tecrübeli hakemin yardımcılıklarını ise Ciro Carbone ve Alessandro Giallatini yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Michael Fabbri üstlenecek.

Kopenhag’dan dev maç öncesi Galatasaray taraftarına uyarı

Kaynak: TELE1