Avrupa işi iyice abarttı! Eyfel’e bomba

Yayın tarihi: 16 Mart 2022 Çarşamba 11:55 am - Güncelleme: 16 Mart 2022 Çarşamba 12:02 pm

Avrupalıların dikkatini çekmek için hazırlatılan kurgu videolar Ukrayna Parlamentosu’nda yayınlandı. Videolarda sanki Avrupa başkentleri bombalanıyor gibi gösteriliyor. Ukraynalı vekiller görüntülerle Avrupalılara “Biz düşersek siz de düşersiniz” mesajını verdi.

Ukrayna Rusya savaşına dikkat çekmek isteyen Ukraynalıların paylaştığı videolar dikkat çekiyor. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski başta olmak üzere birçok isim, savaşın durdurulması için çağrı yapıyor. Bu noktada Avrupa ülkelerinden de destek isteniyor.

AVRUPA BAŞKENTLERİNİ BOMBALANMIŞ GİBİ GÖSTERDİLER

Avrupalıların dikkatini çekmek için hazırlatılan kurgu video Ukrayna Parlamentosunda yayınlandı. Videoda sanki Avrupa başkentleri bombalanıyor gibi gösteriliyor.

Taraflar 6. kez bir araya geliyor! İşte dakika dakika tüm gelişmeler

“BİZ DÜŞERSEK SİZ DE DÜŞERSİNİZ”

Kurgu videoda Fransa’nın sembol yapısı Eyfel Kulesi, ünlü Garnier Opera Binası’nın da bombalandığı görülüyor. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerin sonunda Ukrayna Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenski’nin “Bunun başka bir Avrupa başkentinde olduğunu düşünün. Sonuna kadar savaşacağız. Bize yaşamak için bir şans verin. Ya Ukrayna hava sahasını kapatın ya da bize savaş uçağı verin. Biz düşersek siz de düşersiniz” mesajı paylaşıldı. Söz konusu paylaşımlar sosyal medyada büyük ilgi gördü.