ATM önünde poz veren MHP’li başkan Erdoğan ve Bahçeli’ye teşekkür etti

Yayın tarihi: 27 Ağustos 2022 Cumartesi 11:41 am - Güncelleme: 27 Ağustos 2022 Cumartesi 11:45 am

MHP’li Burdur Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, para yatırma özelliği olan bir ATM’nin hizmete sokulması nedeniyle AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkür etti.

MHP’li Burdur Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, beldelerinde Ziraat Bankası’nın para yatırma özelliği olan ATM’sinin hizmete girmesinin ardından ATM’nin yanına giderek fotoğraf çekildi. Çekildiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan İlkay Güngör, aralarında AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bulunduğu AKP’li ve MHP’li siyasetçilere teşekkür etti.

İlkay Güngör paylaşımında, “Beldemizde bulunan Ziraat Bankası ATM’si uzun uğraşlar sonucunda yenilenerek, sadece para çekme değil para yatırma haznesiyle birlikte hizmete alındı. Bu hizmet için başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet Bahçeli’ye , Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz’a, AK Parti Burdur Milletvekilleri Sn. Bayram Özçelik ve Yasin Uğur’a, Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanı Sn. Hikmet Ökte’ye, Ziraat Bankası Bucak Şube Müdürü Sn. Muhammet Birinkulu’ya ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

İmamoğlu’na AKP’li başkandan sonra MHP’li başkandan da teşekkür