İmamoğlu’na AKP’li başkandan sonra MHP’li başkandan da teşekkür

Yayın tarihi: 26 Ağustos 2022 Cuma 10:13 am - Güncelleme: 26 Ağustos 2022 Cuma 10:15 am

AKP’li Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in ardından MHP’li Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na teşekkür etti.

MHP’li Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri Boğluca Yaşam Vadisi’nin açılış töreninde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na teşekkür etti.

Karar’da yer alan habere göre, Yılmaz, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Müjdat Gürsu Spor Kompleksi’nin yapımı için Sayın Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Silivri’ye çok yakıştı. Silivri’nin şuan ki stadyumunun 50 dönümlük alanı yıkılıp, yerine 40 bin metre bir millet bahçesi 11 bin metrekare alana da bir hükümet konağı yapımının onayını Sayın Cumhurbaşkanımızdan aldıktan sonra, ‘Stad ne olacak?’ dediğinde ben de Müjdat Gürsu Stadını İBB bize tahsis ederse Spor Bakanımızın bize bunu yapacağını ifade ettiğimde Sayın Başkan şöyle söyledi; ‘Müsaade ederse Spor Bakanımız, bu stadı biz yapalım, Silivri’ye biz hediye edelim’. Bakan Bey’e arz ettim, ‘Sporun siyaseti olmaz, buyursunlar yapsınlar’ dedi.” diye konuştu.

AKP’Lİ BAŞKAN DA TEŞEKKÜR ETMİŞTİ

AKP’li Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de Istavroz Atık Su Tüneli açılışında “Bu sorunu gideren kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum” diyerek İmamoğlu’na teşekkür etmişti.

İmamoğlu “Cumhur İttifakı içerisinde tek kreş tahsisi yapan belediye” diyerek duyurdu