Arsenal’de de oynamıştı! Fenalaşan İsveçli milli futbolcu solunum cihazına bağlandı

Yayın tarihi: 28 Şubat 2024 Çarşamba 10:35 am - Güncelleme: 28 Şubat 2024 Çarşamba 10:37 am

Evinde fenalaşınca hastaneye kaldırılan İsveçli milli orta saha Kristoffer Olsson solunum cihazına bağlandı.

Danimarka 1. Futbol Ligi takımı Midtjylland’ın İsveçli orta saha oyuncusu Kristoffer Olsson (28), evinde fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. Bilincini kaybettiği açıklanan Olsson, solunum cihazına bağlandı.

‘BİLİNCİNİ KAYBETTİ’

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada “Son dönemde Kristoffer Olsson’un yokluğunun nedeni konusunda artan söylentiler ve varsayımlar karşısında, bu açıklamayı kamuoyuna duyurma zorunluluğunu hissettik. İsveç Milli Takım oyuncusu, 20 Şubat Salı günü evinde bilincini kaybetti ve solunum cihazına bağlı olarak hastaneye kaldırıldı” ifadeleri yer aldı.

Bir dönem Arsenal’de de forma giyen Olsson’un beyinle ilgili akut bir hastalıktan etkilendiğinin belirtildiği açıklamada, “Midtjylland’daki herkes elbette Kristoffer’in ani hastalığından derinden etkilenmiştir ve düşüncelerimiz ve tam desteğimiz Kristoffer ve ailesinedir” denildi.

Ex-Arsenal star Kristoffer Olsson, 28, on life support in hospital after collapsing at home - Daily Star

OLSSON KİMDİR?

Olsson, İsveç’in Vrinnevi bölgesinde dünyaya geldi.

Futbola Danimarka ekibi Norrköping’de başlayan milli futbolcu, ardından Arsenal’a transfer oldu. Sırasıyla Midtjylland, AIK, Krasnodar ve Anderlecht gibi takımların formasını terleten Olsson, yeniden Midtjylland’a döndü.

3 Temmuz 2023 yılından beri kariyerine Midtjylland’da devam ediyordu.

Kaynak: TELE1