Arkalarında El Kaide bayrağı ellerinde silah, İbrahim Gökçek’in mezarını tehdit ettiler

Yayın tarihi: 14 Mayıs 2020 Perşembe 11:44 am - Güncelleme: 14 Mayıs 2020 Perşembe 8:45 pm

El Kaide bayrağı önünde kar maskesi ve askeri kamuflajlarla ellerinde otomatik tüfek bulunan bir çete, Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek’in cenazesini tehdit ettiği iddia edildi.

Grup Yorum üzerindeki baskıların sona ermesi talebiyle başlattığı ölüm orucuna 323 gün sonra ara veren ve hastanede hayatını kaybeden Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek’in cenazesine yönelik tehditler sürüyor.

Kayseri Ülkü Ocakları’nın “cenazeyi çıkarıp yakma” tehdidinin ardından, bir grup çete El Kaide bayrağı önünde ellerinde otomatik tüfek ve askeri kamuflajla tehditler savurduğu iddia edildi.

‘BİR GECE GELİR GAZİ MAHALLESİ’NDE HESAP SORARIZ’

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu’nun paylaştığı videoda,  Kayseri Ülkü Ocaklarının tehditlerine sahip çıkılırken şunlar söylendi:

“İbrahim Gökçek denen kafirin leşini vatan toprağı olan şehitler diyarı Kayseri’ye gömülmesine şiddetle karşı çıkan Kayseri Ülkü Ocakları ve onun il başkanını sosyal medya aracılığıyla tehdit eden kansız grup bilsin ki ülkemizin 57’nci alayı olan Ülkü Ocakları’nın ve onun herhangi bir bireyinin kılına zarar gelirse sizde hayali olan namlular bizde cayır cayır çalışır. Devletimizin askerine, polisine olan inancımız tamdır. Nefs-i müdafaa olursa Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı’nın görünmeyen orduları, kardeşleri var. Bir gece gelir Gazi Mahallesi’nde, Irak’ta, Rakka’da her neredeyseniz orada hesap sorulur. Allah Türk devletini ve milletini var etsin.”

CUMHURİYET SAVCILARINA SESLENDİ: BUNLAR KİM?

Cumhuriyet savcılarına seslenen Bekaroğlu, “Bunlar kim, insanları tehdit eden, silahlı kuvvetlerimizi örgüt/çete gibi gösteren bu tiplerle ilgili herhangi bir araştırma, soruşturma yapıyor musunuz?” diye sordu.

İbrahim Gökçek aleyhine ifade veren itirafçı: Baskı altındaydım, polis yönlendirdi

CENAZEDEN BU YANA TEHDİT VE SALDIRILAR SÜRÜYOR

İbrahim Gökçek’in hayatını kaybetmesinin ardından Gazi Mahallesi’nde yapılan anmaya polis saldırmış, aralarına avukatların da olduğu çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı. Cenazenin memleketi Kayseri’ye defnedilmesinin üzerine Kayseri Ülkü Ocakları gece yarısı yol kesip cenazeye saldırı tehdidinde bulunulmuştu.

İbrahim Gökçek’in mezarına saldırı! ‘Polis gidince çıkartıp yakacağız’

“Kafalarını başlarından ayıracağız” tehdidinde bulunan Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Serdar Turan da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından görevden alınmış, Ülkü Ocakları kapatılmıştı.

Organize saldırı! Yol kesip ‘Cenazeyi yakarız’ diye tehdit ettiler, MHP’li vekil sahip çıktı

 

Pandemi döneminde kitap okuma azaldı

7 kişi kapasiteli minibüsten 35 yolcu çıktı