Arda Turan: Bana jübile yaptırdınız, onu da götüreceğim!

Yayın tarihi: 2 Mart 2022 Çarşamba 2:55 pm - Güncelleme: 2 Mart 2022 Çarşamba 2:55 pm

Galatasaray antrenmanında Arda Turan sözleri gündeme oturdu. Turan, “Bana jübile yaptırdınız. Onu da yanımda götüreceğim” ifadelerini kullandı. Turan, muhabirlerin sorduğu “Kimi götüreceksin?” sorusunu ise yanıtlamadı.

Galatasaray’da Arda Turan bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan antrenmanda kullandığı ifadeler kafalarda soru işareti bıraktı.

Fanatik’in haberine göre, Fatih Terim ile geçtiğimiz günlerde verdiği poz tartışma konusu olan ve Burak Elmas’ın “Arda’nın Fatih hocayla birlikte olmasıyla ilgili hiçbir rahatsızlık duymadım. Ama kaptan olarak, içinden geçilen bu hassas dönemde, mevcut hocasının ekstra haksız eleştiriye tabi tutulduğu bu dönemde, kaptan olarak öyle bir resmi koymaması gerektiğini düşünüyorum” diyerek eleştiride bulunduğu Arda Turan, muhabirlerin yanından geçtiği esnada gülerek “Bana futbolu bıraktırdınız jübile yaptırdınız. Jübile yaparken onu da yanımda götüreceğim” ifadesini kullandı.

Arda ‘Kimi götüreceksin kaptan?’ şeklindeki soruya ise yanıt vermedi.

Bu sezon sonunda Galatasaray ile olan sözleşmesi sona erecek olan Arda Turan’ın futbolculuk kariyerine nokta koyacağı iddia edilmişti.

Arda Turan: Utanıyorum, telefonu açmaya çekiniyorum