Arda Turan: Utanıyorum, telefonu açmaya çekiniyorum

Yayın tarihi: 21 Ocak 2022 Cuma 9:28 am - Güncelleme: 21 Ocak 2022 Cuma 9:28 am

Galatasaray kaptanlarından Arda Turan, Kasımpaşa mağlubiyeti sonrasında çok utandığını açıkladı. Turan, “Bir Galatasaray taraftarı olarak kendi anne ve babamın telefonlarını dahi açmaya çekiniyorum” dedi.

Galatasaray, Süper Toto Süper Lig’in 22’nci haftasında Kasımpaşa’ya kendi sahasında 3-1 yenildi. Galatasaray kaptanı Arda Turan, oldukça üzgün olduğunu söyleyerek açıklama yaptı. “Utanıyorum” diyen Turan “İşimiz çok zor. Çok zor durumdayız. Açıkçası bu durumdan çıkmak zorundayız. Ligde şampiyonluğu kaybettik, UEFA’ya kadar en iyi şekilde toparlanıp onu motivasyon kaynağı olarak almalıyız. Bulunduğumuz durum bize yakışmıyor, utanmalıyız. Utanıyorum. Futbol kariyerimin en kötü günlerini yaşıyorum belki de…” diye konuştu.

Turan şöyle devam etti:

“ANNE VE BABAMIN TELEFONLARINI AÇMAYA ÇEKİNİYORUM”

“Belki kendi aramızda konuşarak olmuyor ama çıkıp mücadele etmeliyiz. Galatasaray forması çok değerli. Bu durumdan utanmalı ve daha çok çalışmalıyız. Bunu kimse hak etmiyor. Bu yaptığımız doğru değil. Bir Galatasaray taraftarı olarak, kendi anne ve babamın telefonlarını dahi açmaya çekiniyorum.”

Galatasaray’dan Arda Turan açıklaması: Gidiyor mu, kalıyor mu?