Antalya’da kızının cansız bedeni kıyıya vuran baba: Sözün bittiği yerdeyiz

Yayın tarihi: 23 Ocak 2024 Salı 5:04 pm - Güncelleme: 23 Ocak 2024 Salı 5:04 pm

Antalya’da cansız bedeni kıyıya vuran Merve Şevval Elmas’ın babası Osman Elmas, “Sözün bittiği yerdeyiz. Tabii tesellimiz var Allah’ıma şükürler olsun. Rabbim bize bir mezarı çok görmedi” dedi.

Antalya’nın Serik ilçesinde 20 Ocak tarihinde cansız bedeni kıyıya vuran ve verdiği DNA örneği 18 yaşındaki üniversite öğrencisi Merve Şevval Elmas ile uyuşan baba Osman Elmas, cenazeyi teslim almak için bugün adli tıp kurumu morguna geldi.

Burada açıklama yapan Elmas, kızını bulmak için çok uğraştıklarını belirterek, “Maalesef kıyıya son günlerde 9-10 ceset vurdu. Bunlardan birinin kızım olabileceği üzerinde durdular ve tekrar Antalya’ya geldim. Test yapıldı. Test sonucunda kızım olduğu ortaya çıktı. Allah, kayıpları olanlara sabır versin. Denizde bulunan diğer cesetlerin Suriyeli göçmenler olduğunu söylediler. Filistin’de de günlerdir, aylardır bir zulüm var. Orada da insanlar ölüyor. Acıyı insan televizyondan izlediği gibi yaşamıyor. Sözün bittiği yerdeyiz. Tabii tesellimiz var Allah’ıma şükürler olsun. Rabbim bize bir mezarı çok görmedi. Burada kaybolup da bulunamayan insanlar oluyormuş. Tek tesellimiz, başına gidip dua edebileceğimiz, hasretimizi giderebileceğimiz bir mezarımız olacak. Sahil güvenlik, polis, herkes çok yardımcı oldu ve dört koldan aradı ama netice bu oldu. Kaderimizde evlat acısı yaşamak da varmış” dedi.

‘BURADA DOYAMADIK’

Cenazeyi İstanbul’a götüreceklerini kaydeden Elmas, “Bugün akşam İstanbul’a gitmiş oluruz. Yarın yetiştirirsek öğle namazında Fatih Camisi’nde cenaze namazını kıldırıp, Kayaşehir’de Kayabaşı Mezarlığı’nda dedesinin yanına defnetmeyi düşünüyoruz. Burada doyamadık. Rabbim orada bizi günahlarımızı bağışlayıp, cennette buluştursun” diye konuştu. Elmas’ın cenazesi, işlemlerin ardından baba Elmas ile amca Abdülrahim Elmas’a teslim edilecek.

(DHA)

Altı günde sekiz cansız beden bulunmuştu! Antalya sahilinde polis devriyesi

Antalya’da cansız bedeni kıyıya vuran Merve Şevval Elmas’ın babası Osman Elmas, “Sözün bittiği yerdeyiz. Tabii tesellimiz var Allah’ıma şükürler olsun. Rabbim bize bir mezarı çok görmedi” dedi.

Kaynak: TELE1