Annesini önce bıçakladı sonra kabloyla boğarak öldürdü!

Yayın tarihi: 5 Ocak 2022 Çarşamba 10:59 pm - Güncelleme: 5 Ocak 2022 Çarşamba 10:59 pm

Çorum’un Osmancık ilçesinde yaşayan17 yaşındaki genç kız, annesini önce bıçakladı, ardından da fön makinesinin kablosu ile boğarak öldürdü.

İddiaya göre, 17 yaşındaki M.N.S adlı genç kız ile annesi N.S. (40) arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine M.N.S mutfaktan aldığı bıçakla annesini koltuk altından bıçakladı.

Olay yerine gelen polis ekipleri N.S.’yi kanlar içinde yerde yatarken buldu. 112 ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Osmancık Devlet Hastanesine kaldırılan kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

BOĞAZINDA KABLO İZLERİ OLDUĞU BELİRLENDİ

N.S’nin cenazesi otopsi için Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Yapılan ilk incelemede N.S’nin boğazında kablo izleri olduğu da belirlendi.

Olayın ardından gözaltına alınan M.N.S.’nin ifadesinde, annesinin yaşadığı yasak aşk nedeniyle tartıştıklarını ve bu yüzden annesini bıçakladığını, ardından ölmediğini görünce saç kurutma makinasının kablosu ile boğduğunu söylediği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kocasını çocuklarının gözü önünde göğsünden bıçaklayarak öldürdü!