Ankara’da depo yangını! Çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor

Yayın tarihi: 21 Mart 2024 Perşembe 10:48 am - Güncelleme: 21 Mart 2024 Perşembe 11:42 am

Haber: Gönül Kasap

Ankara’nın Altındağ ilçesinde bulunan Demirciler Sitesi’nde bulunan bir depoda yangın çıktı. Yangın nedeniyle çok sayıda itfaiye ekibi bölgeye sevk edildi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bölgeye gelerek açıklamalarda bulundu. Yavaş, yangında can kaybının olmadığını bildirdi.

Alınan bilgilere göre, Altındağ ilçesindeki Demirciler Sitesi’nde bulunan bir depoda sabah saatlerinde yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor. İtfaiye ekiplerinin söndürmek için seferber olduğu alevler, rüzgarın da etkisiyle çevredeki iş yerlerine sıçradı.

İzmir’de kimyasal madde bulunan depoda yangın!

“İÇERDE KİMSE YOKTU”

Olay yerine giden TELE1 Muhabiri Gönül Kasap olay yerinden yaptığı açıklamada can kaybının olmadığını söyleyerek, “Yangının çıktığı depoda 100 kişi çalışıyor. Ancak yangının çıktığı sırada içeride kimse bulunmuyordu” dedi.

“CAN KAYBI YOK”

Tele1 muhabiri Kasap Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın da olay yerine geldiğini belirtti. Yavaş, olay yerinde yaptığı açıklamada can kaybının olmadığını söyledi.

Kaynak: TELE1