Futbolcular hakemin burnunu kırdı!

Yayın tarihi: 19 Aralık 2023 Salı 9:45 pm - Güncelleme: 19 Aralık 2023 Salı 10:17 pm

Şırnak’ta 1. Amatör Lig B Grubu’nda oynanan Kumçatıspor – Cizre Diclespor mücadelesinde, Kumçatıspor’lu futbolcular Hakem Veysel Samsak’ın burnunu kırdı.

Süper Lig hakemi Halil Umut Meler’in, saha içinde Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca’nın saldırısına uğraması ve yerde tekmelenmesi olayının üzerinden çok geçmemişken, benzer bir olay da Şırnak’ta yaşandı. Şırnak’taki 1. Amatör Lig B Grubu mücadelesinde Kumçatıspor ile Cizre Diclespor arasında gerçekleşen karşılaşma sonrası Kumçatıspor futbolcuları maçın hakemlerinden Veysel Samsak’ın burnunu kırdı.

Ankaragücü Başkanı Koca’dan hakem Halil Umut Meler’e yumruklu saldırı!

MAÇ BİTTİ HAKEME SALDIRDILAR

Cizre Diclespor’un 2-1 üstünlüğüyle sonuçlanan maçın bitiminde Kumçatısporlu futbolcular, hakemler Zinar Ermiş, Veysel Samsak ve Mustafa Ekine ve Cizre Diclesporlu oyunculara saldırdı.

Saldırı nedeniyle hakemlerden Veysel Samsak’ın burnu kırıldı. Samsak, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı ve saldırganlar hakkında şikayetçi oldu.

Bu arada, Cizre Diclespor takımının otobüsüne de taraftarlar tarafından taşlı saldırı düzenlendi. Hasar gören otobüs, jandarma korumasında bölgeden ayrıldı. Yaşanan olaylarla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Kaynak: TELE1