Ali Koç’tan Zaha iddiası: Elimizde evrak var

Yayın tarihi: 26 Temmuz 2023 Çarşamba 3:26 pm - Güncelleme: 26 Temmuz 2023 Çarşamba 3:36 pm

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray’ın Zaha transferinde açıkladığı rakamların doğru olmadığını öne sürdü. Koç “Elimizde evrak var” dedi.

Fenerbahçe uzun süredir temasta olduğu Wilfried Zaha’nın transferini bitirememiş ve oyuncu Galatasaray’a imza atmıştı.

Sarı kırmızılılar transferle ilgili Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na “Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya net 2 milyon 330 bin avro tutarında imza ücreti ve her bir futbol sezonu için net 4 milyon 350 bin avro sezonluk ücret ödenecektir” açıklamasını yapmıştı.

‘YILLIK RAKAM 9’A GELİNCE MASADAN KALKTIK’

Transferde uzun süre devrede Fenerbahçe’de başkan Ali Koç çarpıcı iddilarda bulundu.

Koç, Zaha için “Yıllık rakam 7,5, 8,5, 9’a kadar geldi. Sonra biz masadan kalktık. Rakip takım Transfer yaptı. Açıkladıkları rakamlar yüzde 100 yanlış rakamlardır. Bunu size adım gibi söyleyebilirim” dedi.

Zaha imzayı attı! İşte alacağı ücret

‘YÜZDE 50’MİZE ALIYORSALAR BÜYÜK BAŞARI’

Wilfried Zaha ile ilgili ellerinde evrak olduğunu belirten Ali Koç “Bizim yüzde 50’mize alıyorsalar bir şey diyemem. Büyük başarı ama öyle bir şey olmadığını gayet iyi biliyorum. Başka transferlerde de bunu biliyorum. Dolayısıyla nereye sıkıştırıyorlar, nasıl formülize ediyorlar, onu bilmiyorum” şeklinde konuştu.

Wilfried Zaha Galatasaray için İstanbul’a geldi

GALATASARAY’A 1959 GÖNDERMESİ: OLAY MAHALİNE İLK KATİL GELİR

1959 öncesi şampiyonluklara da değinen Koç, Galatasaray’a “Hatırlarsanız olay mahalline ilk katil gelir demişlerdi. Ne oldu, komisyon kurulacağı haberi çıktıktan sonra ilk kim kafayı çıkardı? İlk kim topa girdi ve hala girmeye devam ediyor?” göndermesini yaptı.

Fenerbahçe’ye büyük çalım! Galatasaray Zaha’yı duyurdu