Zaha imzayı attı! İşte alacağı ücret

Yayın tarihi: 24 Temmuz 2023 Pazartesi 11:04 pm - Güncelleme: 24 Temmuz 2023 Pazartesi 11:04 pm

Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Angelino, Halil Dervişoğlu ve Cedric Bakambu’nun ardından 4’üncü imzayı Wilfried Zaha‘ya attırdı. Galatasaray Fildişili yıldız ile 3 yıllık anlaşma sağlandığını duyurdu. Galatasaray’ın  Zaha transferini açıklamak için yayımladığı videodaki şampiyonluk vurgusu ise dikkat çekti.

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray’da transfer çalışmalarına devam ediyor. Kaan Ayhan’ın 2.8 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu kullanan Galatasaray, sol bekini Angelino ile güçlendirdi. Leipzig’den 1.5 milyon Euro karşılığında kiralanan, 6 milyon Euro opsiyonu bulunan 26 yaşındaki yıldızın ardından hücum takviyelerine hız verildi. Halil Dervişoğlu’nu 500 bin Euro, Cedric Bakambu’yu 700 bin Euro karşılığında renklerine bağlayan sarı kırmızılılar, 4’üncü imzayı ise Wilfried Zaha’ya attırdı.

Wilfried Zaha Galatasaray için İstanbul’a geldi

FENERBAHÇE’DE İLGİLENİYORDU

Galatasaray, Fenerbahçe’nin uzun süredir kadrosuna katmak için pazarlık halinde olduğu Zaha’nın transferinde mutlu sona ulaştı ve ezeli rakibine tarihi bir transfer çalımı attı.

TARAFTARLAR COŞKUYLA KARŞILADI

Özel uçakla Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne inen Wilfried Zaha’yı binlerce Galatasaray taraftarı karşıladı. Taraftarlar, tezahüratlarla 30 yaşındaki futbolcuya sevgi gösterisinde bulundu. Bayraklarla ve meşalelerle kendisini karşılayan kalabalık karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Zaha, havalimanı çıkışında taraftarlara ilk üçlüsünü çektirdi.

3 YILLIK İMZA

Galatasaray, Crystal Palace ile yollarını ayıran ve ismi birçok takımla anılan Wilfried Zaha ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 2.3 milyon Euro imza ücreti alacak olan Zaha, her sezon için 4.3 milyon Euro maaş kazanacak.

ŞAMPİYONLUK GÖNDERMELİ VİDEO

Ezeli rakibine transfer çalımı atan Galatasaray, Zaha transferini açıklamak için yayınladığı videoda ise şampiyonluk tartışmalarına gönderme yaptı.