Akşener’i hedef alan Bahçeli’nin arşivi açıldı!

Yayın tarihi: 7 Mart 2023 Salı 12:49 pm - Güncelleme: 7 Mart 2023 Salı 12:49 pm

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, TBMM’deki Grup Toplantısı’nda İYİ Parti Lideri Meral Akşener’i “Bir kere satan yine satar” ifadesiyle hedef alan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli‘ye videolu yanıt verdi. Videoda Bahçeli’nin “Erdoğan’dan cumhurbaşkanı olmaz” ifadesi yer alırken, Erdoğan’ın ise “Kadere bak kimler kimlerle beraber” sözleri hatırlatıldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM’deki Grup Toplantısında, Altılı Masa’daki krizin aşılmasıyla ilgili İYİ Parti Lideri Meral Akşener’i hedef aldı.

Akşener ile ilgili “Bir kere satan yine satar, yine satacaktır” diyen Bahçeli, “Siyaseti kavga ve kutuplaşmaya çeviren fırıldakların U dönüşlerine itibar etmeyeceğiz. Masayı önce devirip sonra oturmak ilkesizliğin daniskasıdır. Makam ve mevki pazarlıklarıyla masaya geri oturan İP başkanı söylediği sözlerin altından nasıl kalkacak?” ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli Bursaspor’a sahip çıktı Amedspor’u hedef aldı

CHP’Lİ BAŞARIR’DAN VİDEOLU YANIT

Bahçeli’ye yanıt, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’dan geldi. Başarır sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda Bahçeli’nin geçmişte kullandığı ifadeleri hatırlattı.

Videoda Bahçeli’nin, “TSK’ya kumpas kurandan başkomutan olmaz. İki yanlıştan bir doğru çıkmaz. Balda tuz bulunmaz, suda ateş yanmaz. Recep Tayyip Erdoğan’dan da cumhurbaşkanı olmaz” ifadelerini kullandığı görülürken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ise “Ah nereden nereye, ne oldum deme, ne olacağım de. Kadere bak kimler kimlerle beraber” sözleri hatırlatıldı.