AKP’nin kalesinde İmamoğlu ile seçmenin ilginç diyaloğu

Yayın tarihi: 22 Mayıs 2023 Pazartesi 4:43 pm - Güncelleme: 22 Mayıs 2023 Pazartesi 4:44 pm

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, esnaf ziyareti sırasında bir vatandaşa AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan alamadığı randevuları anlattı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Ümraniye Oto Sanayi’ni ziyaret etti. Ziyareti esnasında vatandaşla diyaloğu dikkat çeken İmamoğlu şunları söyledi:

“Ben inan bugün sahada duyduğum ne varsa cevap veriyorum, kendi doğrularımı anlatıyorum, bazı yalan ve iftiraları cevaplamak zorunda kalıyorum, mecburum. Ne kadar sahada olduğumu takip etmeni isterim. Seçildiğim günden bu yana en az 500 defa pazara gitmişimdir.”

“Bir makamdan 30 defa, bunun onu-onbeşi yazılı, onu on beşi sözlü, dört beşi de böyle yüzyüze sayın Cumhurbaşkanım şunları konuşmak istiyoruz dedik. Randevu vermemek nedir? 30 defa istedim. Elimden geleni yaptım, yüksünmedim. Şahitlerim var; İstanbul’da onun partisinde olan belediye başkanları şahidim, başka illerin belediye başkanları şahidim. 30 defa ben geleyim şu konuyu konuşalım dedim. Bir kez, randevu talebini zorladım, zorladım, zorladım. Onu da tek vermedi, otuzumuzu birden davet etti. Hatta sandalyeyi de kırık verdiler bana, oturdum sandalye düştü.”

Vatandaşın “Pes derin, böyle bir şey olmaz” demesi üzerine ise İmamoğlu, “Telefonuna yazılı yolladığım metinleri göndereceğim” dedi.

İmamoğlu’ndan Erdoğan’a sert tepki! “Allah seni bildiği gibi yapsın”