AKP’li Metiner’den AKP’li siyasetçilere: Partiye zarar veriyorlar

Yayın tarihi: 28 Temmuz 2022 Perşembe 6:46 pm - Güncelleme: 28 Temmuz 2022 Perşembe 6:46 pm

AKP’li Mehmet Metiner, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda AKP’li siyasetçileri eleştirdi. Metiner, “Sadece AK Parti’ye zarar vermiş olmuyorlar; demokratik siyasetin kazanımlarına da zarar veriyorlar” dedi.

Çemişgezek Belediyesi’nin sosyal medya hesabından AKP Tunceli İl Başkanı Sercan Özaydın’ın Tunceli Çemişgezek Gedikler Jandarma Karakol Komutanlığı’nda törenle karşılandığı anların fotoğrafını paylaştı. Kısa süre sonra silinen fotoğrafa tepkiler geldi. Valilik ise, “27 Temmuz 2022 günü basına ve sosyal medya platformlarına yansıyan Çemişgezek İlçemiz Gedikler Jandarma Karakol Komutanlığı ziyareti görüntüleri ile ilgili olarak; konunun tüm yönleriyle araştırılması için valiliğimizce gerekli işlemler başlatılmıştır” açıklamasını yaptı.

Eski AKP milletvekili Mehmet Metiner ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Bazı AK Partili siyasetçiler ‘parti devleti’ algısı oluşturacak davranışlarıyla sadece AK Parti’ye zarar vermiş olmuyorlar; demokratik siyasetin kazanımlarına da zarar veriyorlar. Misyonu ‘Parti devleti’ zihniyetine karşı olmak olan AK Parti’nin duruşu özellikle korunmalı” ifadelerini kullandı.

 

 

İşyerlerinde kaçak su kullanan AKP’li meclis üyesine para cezası