AKP’li Çilez’in Kılıçdaroğlu’nu hedef alan sözlerine yanıt gecikmedi: Hadi oradan edepsiz!

Yayın tarihi: 10 Şubat 2022 Perşembe 1:06 am - Güncelleme: 10 Şubat 2022 Perşembe 1:17 am

AKP Amasya Milletvekili Hasan Çilez’in, Kılıçdaroğlu’nun elektrik faturalarına dair çıkışını hedef alarak “Ödemezsen namertsin” sözlerine, CHP’li Arslan, “Aynaya bakta namert gör. Hadi oradan edepsiz seni” sözleriyle tepki gösterdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün saat 22.00’da paylaştığı video ile elektrik faturalarının nasıl şişirildiğini açıklayıp, “Erdoğan 31 Aralık’ta imzaladığı zamları geri çekinceye kadar ben hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim.” dedi. Kılıçdaroğlu’nun yayınladığı video sonrası AKP’den yanıtlar gelmeye başladı.

AKP Amasya Milletvekili Hasan Çilez, Kılıçdaroğlu’nun elektrik faturalarına dair çıkışı sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Kılıçdaroğlu’ndan flaş karar! Zamlar geri çekilene kadar fatura ödemeyeceğim!

“SENİN ELEKTRİK PARANI BEN ÖDEYECEĞİM”

Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Çilez, “Hadi ödeme. Ödersen namertsin. Senin elektrik paranı ben ödeyeceğim. Türk Halkı bu kadar sorumsuz bir siyasetçiyi hak etmiyor. İndirim yapılacağını mı haber aldı acaba? İndirim olursa ” Ben yaptırdım” demek için mi bu gereksiz işleri yapıyor? Çok adi ve hafif bir politika” ifadelerine yer verdi.

“HADİ ORADAN EDEPSİZ”

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan ise AKP’li Çilez’e şu sözlerle yanıt verdi:

“Aynaya bak da namert gör. İlkokul seviyesinde matematik bilen birazda vicdanı olan herkes bu faturaların bu kadar yüksek geleceğini bilir. Şirketleri kollamak için sorumsuzca zam yapın millet perişan olunca da tekrar düzenleme yapacağız deyin. Hadi oradan edepsiz.”