Kılıçdaroğlu’ndan flaş karar! Zamlar geri çekilene kadar fatura ödemeyeceğim!

Yayın tarihi: 9 Şubat 2022 Çarşamba 10:01 pm - Güncelleme: 10 Şubat 2022 Perşembe 1:05 am

Saat 22:00’de ‘evime davet ediyorum’ diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu açıklama yaptı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrıda bulunarak, “31 Aralık gecesi bizzat imzaladığın elektrik zammını geri al” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Neden elektrik faturalarınız şişirildi? Bir dilim kuru ekmeğinize kim göz dikti? Bu zulme ancak birlikte son verdirebiliriz. Buyurun bu ibret tablosunu konuşalım…” ifadelerini kullandı

Kılıçdaroğlu’ndan kadınlara yüzde 35 sözü

Kemal Kılıçdaroğlu paylaşımında şunları kaydetti:

Bu akşam uzun zamandır dile getirdiğim, Saray’a fon oluştur diye defalarca çağrı yaptığım, kara kış şartları ve faturalarla ilgili bazı ivedi tedbirleri sizlerle paylaşacağım.

Çok zor zamanlardan geçtiğimizi biliyorum. Durumun buraya gelmemesi için bu vurdum duymazlara aylarca seslendim. Bu Saraylılar temel bir hak olan haysiyet hakkını ve insana yaraşır bir yaşam hakkını sizlere tanımıyor. Saraylılara zengin hayatın tadını çıkarırken; milyonlarca insan artan hayat pahalılığına tahammül etmeye çalışıyor. Aylarca kara kış fonu çağrısı yaptım, dinlemediler. Geldik fırtınaya. Öncelikle neden bunlar başımıza geliyor onu netleştirmek istiyorum. Sonrada acil önlemleri açıklayacağım.

Elektrik özelleştirmelerine bakacak olursanız çok tanıdık isimleri göreceksiniz. Beşli çeteyi orada göreceksiniz. O çete ne yaptı? Soydu, süpürdü. Bu soygun biraz uzun hikaye. Ama çok isterlerse onu da anlatırız.
Soru şu: Ne yapılıyor bu paralarla. Son videomda on binlerce trollden bahsettim. Finanse edilen yandaş medyadan bahsettim. Eğitim vakfı yapılı maskeli parelel yapılardan bahsettim.

Saraylı hayatından bahsettim. İşte bu paralar sizin cebinizden ödeniyor sevgili halkım. Eskiden de öyleydi ama şimdi tek bir farkla. Elinizdekini avucunuzdakini artık çok hızlı bir şekilde almak zorundalar. Bundan dolayı bu kadar agresif bir biçimde üstünüze geliyorlar. Kasa ekside.

“FATURAMI ÖDEMEYECEĞİM”

Erdoğan 31 Aralık’ta imzaladığı zamları geri çekinceye kadar ben hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim.