AKP’li belediyede FETÖ bağlantılı müdür kaçmaya çalışırken yakalandı iddiası

Yayın tarihi: 19 Ağustos 2022 Cuma 10:21 am - Güncelleme: 19 Ağustos 2022 Cuma 10:21 am

Gazeteci Barış Pehlivan bugünkü yazısında AKP’li bir ilçe belediyesinde müdür olan kişinin FETÖ bağlantısı çıktığı için kaçtığı doğru mu diye sordu.

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Barış Pehlivan bugünkü yazısında gündeme oturacak bir konuyu kaleme aldı. Pehlivan İstanbul’un AKP’li bir belediyesinde ulaşım hizmetleri müdürü olan bir kişinin FETÖ’den dolayı firar ettiğini ve kaçmaya çalışırken yakalandığı iddialarını sordu.

İşte Barış Pehlivan’ın yazısının ilgili bölümü:

Sahi, Yeni Şafak’ın 15 Ağustos tarihli manşetinde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nu (BDDK) hedef almasının perde arkasında kimler var? Eski yazarı olan Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu’nun rolü nedir o manşette? Gölge ekonomi yönetimi olma hevesindeki Saray danışmanları böylelikle Nureddin Nebati’ye diş mi gösteriyor?

– Sahi, AKP hangi Alevi dedelerini Kerbela’ya ve umreye götürecek? Aralık ayında planlanan gezide olmak isteyenlere İçişleri Bakanlığı nasıl bir mülakat yapıyor? Programa katılan “dedeler” arasında Alevilikle ilgisi olmayanların varlığı doğru mu?

– Sahi, İstanbul’un AKP’li bir ilçe belediyesinde ulaşım hizmetleri müdürü olan isim kaçarken yakalandı mı? FETÖ ile ilişkisi çıkan kişinin kimliği sır gibi saklanıyor mu?

CHP’li Özkoç’tan AKP’ye: FETÖ taktikleri sizin iktidarınızda devam ediyor