AKP’li belediye yıkıma başladı, 84 yaşındaki kadın sokağa atıldı! “Tayyip Bey seviniyor musun?”

Yayın tarihi: 31 Mayıs 2023 Çarşamba 9:51 am - Güncelleme: 31 Mayıs 2023 Çarşamba 9:51 am

AKP’li Çekmeköy Belediyesi’nin yıkıma başladığı gecekondu mahallesinde 84 yaşındaki yaşlı kadın ve torunlarının sokakta kaldı. CHP’li Hacer Foggo yaşlı kadına ait görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Cumhuriyet Halk Partisi Yoksulluk Dayanışma Ofisi Koordinatörü Hacer Foggo, Çekmeköy Belediyesi’nin yıkımına başladığı gecekondu mahallesindeki vatandaşlara ait görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Foggo yıkım nedeniyle 84 yaşındaki Gülfidan Sepet ve torunlarının eşyaları ile birlikte sokağa atıldığını bildirdi.

Foggo, paylaşımında belediyeye ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’a seslenerek “Bu sabah 06.00 da Çekmeköy Nişantepe mahallesinde bir gecekondu yıkımı 84 yaşında Gülfidan Sepet ve torunları eşyaları ile birlikte sokağa atıldı. @Cekmekoybeltr yıktınız, insanlar şu anda sokakta kalacak, yerleri yok ne yapmayı düşünüyorsunuz @deryayanikashb sosyal vaadlerinizden” ifadelerini kullandı.

Foggo’nun paylaştığı videoda vatandaşların “Oyları aldın insanların haline bak. Seçimi kazandı 2 gün sonra evlerimizi yıktırdı! Tayyip Bey seviniyor musun?” diyerek tepki gösterdiği görüldü.