AKP’li belediye başkanı kendisine tepki gösteren muhtarla tartıştı!

Yayın tarihi: 26 Mart 2024 Salı 3:43 pm - Güncelleme: 26 Mart 2024 Salı 3:43 pm

Özel Haber: Özlem Aktürk

AKP’li Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, kendisine “Yıllarca Hanya’ya ne yaptınız?” diye soran muhtarla tartışmaya girdi. AKP’li başkan “Ben Recep Tayyip Erdoğan’a karşı değilim” diyen muhtarı “Anladım sen bana karşısın” diyerek azarladı.

MHP’li başkan Cengiz Ergün’e pazar ziyaretlerinde su paraları nedeniyle tepkilerin arttığı AKP’nin aday çıkarmadığı Manisa’da bu kez de tepki AKP’li ilçe başkanına geldi.

Manisa’nın Gördes ilçesinde AKP’li Belediye başkanı Muhammet Akyol, seçim çalışmalar kapsamında Gördes’in mahallesi Hanya’yı ziyaret etti. Ziyarette Hanya muhtarı Erdal Terim ile 3 dönemdir Gördes Belediye Başkanlığı görevini yapan AKP’li Muhammet Akyol ile arasında tartışma yaşandı.

Muhtar Erdal Terim, ‘Benim Erdoğan ile problemim yok ama siz yıllarca Hanya’ya ne yaptınız?” diye sordu. Kıraathanede başkan ile muhtar arasında sesler yükseldi.
AKP’li başkanın muhtarı azarlar tonda konuşması dikkatlerden kaçmadı.

ÜÇ DÖNEMİN ARDINDAN EL DEĞİŞTİREBİLİR

Manisa’nın Gördes ilçesinde Yeniden Refah’ın İlhan Türe’yi aday çıkarmasıyla üç dönem AKP’de olan Gördes belediyesinin yerel seçimlerde el değiştirmesi ilçede sıklıkla konuşuluyor. Gördes’te CHP adayı İbrahim Büke, Yeniden Refah adayı ilhan Türe ve AKP adayı Muhammet Akyol arasında geçmesi bekleniyor.

Borç batağındaki AKPli belediye Filipinler’de servis aracı almış

Kaynak: TELE1