AKP’li başkan kadınları azarladı! ‘Anam yaşındasın bayılma numarası yapma’

Yayın tarihi: 1 Ağustos 2023 Salı 4:26 pm - Güncelleme: 1 Ağustos 2023 Salı 4:48 pm

Bursa’nın AKP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş mağdur edildiklerini söyleyerek kendisini protesto eden kadınları azarladı. Aktaş “Anam yaşındasın bayılma numarası yapma” ifadesini kullandı.

Ankara-İzmir karayolunun güneyinde alternatif güzergah oluşturulması amacıyla AKP’li Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Balıklıdere Köprüsü ve bağlantı yolları için tören düzenlendi. Projeyle Ankara yolunun güneyinde alternatif güzergah oluşturulması amacıyla yaptırılan yolda yer alan ve Otosansit ile Değirmenönü mahallelerini birbirine bağlandı.

Törende, evleri ve arazileri proje kapsamında kalan ve mağdur edildiklerini söyleyen iki kadın, AKP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı protesto etti.

 ‘BEN BU SAHNELERE 19 YILDIR ALIŞIĞIM’

Sözcü’den Halil Ataş’ın haberine göre Aktaş, kürsüden o kadınları azarladı ve şunları dedi: “Ben bu sahnelere 19 yıldır alışığım. Rahat olun. Ablacığım çok ayıp, anam yaşındasın. Ben geldiğimde hiçbir şey söylemedin, şimdi ayılma, bayılma numaraları yapma bana. Bir derdin varsa devlet yanında merak etme. Bir belediye başkanı konuşmaya çıktıktan sonra bu işler anlatılmaz.”

RTÜK sansürü! TELE1 7 gün kararıyor

Erdoğan talimat verdi zeytinyağı ihracatı durduruldu

Tekel bayi saldırısında ilk tutuklama

ABD’de yargılanan Sezgin Baran Korkmaz tahliye edildi