Adana’da “ev gözetleme” tartışması! Bir kişi hayatını kaybetti

Yayın tarihi: 4 Ekim 2022 Salı 11:25 am - Güncelleme: 4 Ekim 2022 Salı 1:04 pm

Adana’da Sinan Ali Yüceer sokakta yürüdüğü sırada evlerini gözetlediğinden şüphe ettiği 13 yaşındaki Y.K. ile tartışıp küfürleşti. Y.K., durumu babası Emrullah Küsem’e anlattı. Tartışmanın ardından çıkan kavgada Sinan Ali Yüceer’in kardeşi Emrak Yüceer hayatını kaybetti.

Adana Seyhan Sakarya Mahallesi’nde 24 Eylül gecesi sokakta yürüyen Sinan Ali Yüceer, 13 yaşındaki Y.K.’nın evlerini gözetlediğinden şüphelendi. Bunun üzerine Y.K.’nın yanına gitmesiyle Sinan Ali Yüceer ile Y.K. arasında küfürleşmeye varan bir tartışma yaşandı. Y.K., durumu babası Emrullah Küsem’e anlattı. Emrullah Küsem de bunun üzerine üç arkadaşını yanına alarak Yüceer ailesinin evinin olduğu yere gitti.

BIÇAĞI GÖĞSÜNE SAPLADI

Emrullah Küsem, evine gittiği Sinan Ali Yüceer, kardeşi Emrah Yüceer ve babası Ali Şahin Yüceer ile tartışmaya başladı. Kavgaya dönüşen olayda Ali Şahin Yüceer, Emrullah Küsem’i kolundan bıçakladı. Küsem’in arkadaşı Cemil Büyükbaş ise, yanında getirdiği bıçağı Emrah Yüceer’in göğsüne ve karnına sapladı.

İhbarla bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polisin müdahalesi ile kavga sona ererken, ağır yaralı Emrah Yüceer, ambulansla özel hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan Yüceer, 26 Eylül’de hastanede hayatını kaybetti.

5 KİŞİ ADLİ KONTROLLE SERBEST

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, kavgaya karışan 8 şüpheliyi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Emrullah Küsem, arkadaşları Musap Ertaş ve Cemil Büyükbaş, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Karşı gruptaki Ali Şahin Yüceer, Sinan Ali Yüceer, Hüseyin H., Kurtuluş D. ve Murat S. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İstanbul’da yangın! 13 yaşındaki Otizmli çocuk hayatını kaybetti