Acun, ‘bana racon kesemez’ diyen Yasin Obuz’u yerden yere vurdu

Yayın tarihi: 7 Mart 2022 Pazartesi 11:11 am - Güncelleme: 7 Mart 2022 Pazartesi 3:12 pm

Acun Ilıcalı, Yasin Obuz’a çok kızdı. Survivor yarışmacısı Yasin Obuz’un, TV8’in sahibi Acun Ilıcalı hakkında söyledikleri bardağı taşırdı. 

Survivor All Star’da Yasin Obuz’un Hikmet ile kavgası gündemden düşmüyor. Konseyde Yasin, Hikmet’in üzerine yürümüş, fiziki temasta bulunmuştu.

Bu olayların üzerine Acun Ilıcalı ise Yasin’e 5 ödülden yararlanmama cezası vermişti. Survivor’dan diskalifiye olmakla karşı karşıya kalan Obuz yine olay oldu. Hikmet ile kavga eden Yasin’in kampta “Acun Ilıcalı bana racon kesemez” demesi ise Ilıcalı’yı kızdırdı.

Türk Siyasetinde Bir Survivor Hikayesi

ACUN ILICALI: BURANIN BAŞI BENİM

Fena halde sinirlenen Acun Ilıcalı, “Ben prodüksiyonu temsil ediyorum. Özel hayatta ise kimseye ters konuşmadım. Bazı yarışmacılarla dışarıda da samimiydim. Ancak Yasin sen kendine düşmanlar yaratan, problem odaklı, ileri geri konuşan, ağzından çıkanı kulağı duymayan enteresan bir tipsin.

‘Bana kimse racon kesemez, Acun Ilıcalı da gelse kesemez’ diyorsun. O racon kesmeden ne kastediyorsun bilmiyorum. Ama buranın başı benim. Kurallara uymazsan seni buradan yollarım. Benim adımı konuya karıştıramazsın.

İhraç edilmene ramak kalmış ama hala cüretle aynı adamla tartışabiliyorsun. Ekip adına konuşuyorum, ihraç sebebi yok ama bu senin bu hareketlerini çekeceğimiz anlamına gelmiyor. Eğer kurallara uymazsan kralı gelse, seni buradan göndeririz” ifadelerini kullandı.

HİKMET İLE YASİN KAVGA ETMİŞTİ

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını yaptığı Survivor 2022 All Star’da gönüllüler takımı ile ünlüler takımının üçüncü dokunulmazlık oyununda kazanan takım gönüllüler takımı olmuştu.

Ardından da dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı, aralarından bir kişiyi sürgün adasına göndermek zorunda kalınca Hikmet ile Yasin ada konseyinde birbirine girmişti.

Konseyde çekimlerin tamamlanmasının ardından Hikmet’in üzerine yürüyen Yasin, fiziki ve sözlü saldırıda bulundu. Survivor ekibi ise stüdyodaki kavgayı ayırmaya çalıştı. Kavganın detaylı görüntüleri ise TV8’de yayınlanmadı.

Survivor

Survivor All Star’da Yasin Obuz’un sözleri Acun Ilıcalı’yı kızdırdı.

Survivor’da Yasin ve Hikmet yumruk yumruğa kavga etti

Kalaşnikof tartışmasına giren Cem Küçük alay konusu oldu