9-0 yenilen Southampton teknik direktörü: Yapabileceğimiz bir şey yoktu

Yayın tarihi: 3 Şubat 2021 Çarşamba 10:43 am - Güncelleme: 3 Şubat 2021 Çarşamba 10:43 am

Manchester United, sahasında konuk ettiği Southampton’ın tarihi bir farkla mağlup etti. Southampton, karşılaşmayı 9 kişiyle tamamladı. Geçtiğimiz sezon da benzer bir mağlubiyet alan Southampton böylece, iki sezon üst üste tarihi yenilgiler tatmış oldu.

 

Southampton, 2019-2020 sezonunda da sahasında oynadığı maçta Leicester City’ye 9-0 yenilmişti. 25 Ekim 2019 tarihinde oynanan maçta Leicester City’nin iki futbolcusu hat-trick yapmıştı. Konuk ekibin gollerini Chilwell, Tielemans, Perez (3), Vardy (3) ve Maddison kaydetmişti.

Bu sonuç ayrıca Premier Lig’de şimdiye kadar alınan en farklı deplasmanda galibiyeti olarak da tarihe geçmişti.

Southampton’ın teknik direktörü , “Yine korkunç bir şekilde kaybettik” dedi. “Aynı hikaye ve 90 dakika gerçekten insana uzun gelebilir. Çocukların hiçbir alternatifi yoktu – yedek kulübesinde oyuncu yoktu, daha iyi savunmak için alternatifleri yoktu. Sonuçta, şu ana kadar iyi bir sezon olduğu ve uzun süredir  bulunmadığımız bir konumda olduğumuz için ilk seferinden farklı bir durum.

“Neyi daha iyi yapmamız gerektiğini biliyoruz. Bu sonuca tekrar sahip olmak daha çok acı veriyor. Ama takım artık farklı. Bakalım sezon nasıl bitiyor.