2. ve 3. Lig maçları nerede yayınlanacak? Filbox kaç TL? Filbox’tan maç nasıl izlenir?

Yayın tarihi: 3 Kasım 2023 Cuma 2:30 pm - Güncelleme: 3 Kasım 2023 Cuma 2:30 pm

TFF 2. ve 3. Lig maçlarının yayınlanacağı platform belli oldu. Geçtiğimiz yıl Fuchs Sport’un yayınladığı maçlar artık Filbox’tan yayınlanacak. Peki Filbox’tan 2. ve 3. Lig maçları nasıl izlenir? Filbox’ta maç ücreti kaç TL? İşte tüm ayrıntılar…

TFF 2. ve 3. Lig maçlarının yayın haklarını Filbox aldı. TFF ile yapılan anlaşmaya göre alt liglerin maçları artık Filbox’tan yayınlanacak. Peki Filbox’tan maç nasıl izlenir? Filbox’ta maç ücretleri ne kadar olacak. Ayrıntılar haberimizde…

Bu yıl TFF 2. ve 3. Lig maçlarının hangi yayıncı kuruluş tarafından yayınlanacağı yönündeki görüşmeler sonuç verdi. Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu’nun aktardığı bilgilere göre TFF, 2. ve 3. Lig maçlarının yayın hakları için Filbox ile anlaşmaya vardı ve sözleşme imzalandı.

TFF 2. ve 3. Lig’in yayın haklarını alan Filbox ayrıca Kadınlar Süper Ligi’nin yayın haklarını da almak istiyor. Konu hakkında TFF ve yayıncı kuruluş arasındaki görüşmeler hala devam ediyor.

FUCHS SPORT İLE SÖZLEŞME FESHEDİLDİ

Filbox’ın öncesinde Türkiye Futbol Federasyonu, TFF 2. VE 3. Lig’in yayın hakları için Fuchs Sports ile anlaşmıştı. 2022-2023 sezonu maçlarının canlı yayınları için anlaşmaya varılan kuruluş, veri toplama geliri hariç TFF’ye 6 milyon Türk Lirası ödeme yapacaktı. Fakat Fuchs Sports’un kulüplere taahhüt ettiği nakit ödemeyi yapmaması üzerine yayın sözleşmesi sezon bitmeden TFF tarafından tek taraflı olarak sonlandırdı.

FİLBOX NEDİR?

10 Yıldır Türkiye’de Platform İşletmeciliği Yapan FİLBOX 2019 Yılında KÖSEOĞLU MEDYA tarafından satın alındıktan yayıncılığa devam etti. FİLBOX, bünyesinde; Türkiye, ABD, Fransa, Çin, Rusya, Almanya, Macaristan ve tüm dünya sinema ve TV sektörünün yapımlarını izleyicisine sunuyor.

FiLBOX’TAN MAÇ NASIL İZLENİR?

Kullanıcılar akıllı telefon, tablet, Apple TV ve Android TV’lerine iOS App Store/Google Play Store’dan FiLBOX uygulamasını indirerek veya app.filbox.com.tr üzerinden kredi kartı ve/veya promosyon koduyla üye olarak platformdaki içerikleri izleyebilirler.

FİLBOX’TA MAÇLAR KAT TL OLACAK?

Sözleşme görüşmelerinin devam ettiği Filbox’ta 2. ve 3. Lig maçlarının yayın ücretleri henüz belli olmadı. Resmi imzaların atılması sonrası yayınları izlemek isteyen taraftarların ödeyeceği miktar açıklanacak.