2 kişiyi ezdi polisin karşısında kahkaha attı

Yayın tarihi: 4 Mayıs 2023 Perşembe 11:47 am - Güncelleme: 4 Mayıs 2023 Perşembe 11:47 am

ABD’de alkollü bir şekilde otomobil kullanan genç kadın, çarptığı iki kişiyi öldürdü. 2 kişiyi  öldüren kadının polislerin yanında kahkaha atması tepki çekti.

ABD’de  East Peoria kentinde yaşayan 24 yaşındaki Stephanie Melgoza alkollü bir şekilde araç kullanırken bir çifte çarptı. Alkollü olmasına rağmen direksiyonun başına geçen sürücünün kazanın ardından gülmesi tepki çekti. Polis kamerası görüntülerinde 24 yaşındaki sürücünün polislerin ‘iki kişiyi öldürdünüz’ sözlerine inanmayarak kahkahalara boğulduğu ve memurlar ile alay ettiği anlar yer aldı. Yapılan arama sonucu aracında alkol şişesi bulunan kadının savunması ise ‘çok alkollü değildim’ oldu.

Otobanda feci kaza! Fırlayan lastik araca takla attırdı

14 YIL HAPİS CEZASI ALDI

55 yaşındaki Paul Prowant ve 43 yaşındaki Andrea Rosewicz’i öldüren kadın gözaltına alındı. New York Post’ta yer alan habere göre, hakim karşısına çıkarılan Melgoza 14 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Hakim kararını açıklarken sürücünün bu cezanın yüzde 85’ini çekmeden tahliye olmayacağını söyledi.

Hakimin kararı sonrası gözyaşlarına hakim olamayan Melgoza, “Her şey için özür dilerim bir daha asla böyle bir olay yaşanmayacak. Ben o günden beri içki içmiyorum ve içmeyeceğim” dedi. Polis kayıtlarına göre, 2 kişinin ölümüne neden olan Melgoza’nın kazanın yaşandığı gün yasal sınırın 3 katı alkollü olduğu belirtildi.