Zuckerberg kafes dövüşüne çıkacağı Elon Musk’a paylaşımıyla meydan okudu

Yayın tarihi: 12 Temmuz 2023 Çarşamba 6:09 pm - Güncelleme: 12 Temmuz 2023 Çarşamba 6:09 pm

Meta şirketinin sahibi Mark Zuckerberg, rakip platformu Twitter’ın sahibi Elon Musk ile yapacağı dövüşe hazırlanıyor. Musk’a meydan okuyan Zukcerberg, dövüş dünyasından iki isimle çekildiği fotoğrafı paylaştı.

Tesla, SpaceX ve Twitter’ın sahibi Elon Musk’ın Kanadalı güreşçi ve UFC dövüşçüsü Geroge St-Pierre ile yaptığı antrenmana Meta’nın kurucusu Mark Zuckerberg’den jet yanıt geldi.

Twitter’a rakip uygulaması Threads’i kullanıma sunan Zuckerberg ile Musk arasında tansiyon iyice yükseldi. Zuckerberg, dün UFC dövüşçüleri Israel Adesanya ve Alexander Volkanovski ile antrenmanından fotoğrafını sosyal medyada paylaştı.

İki profesyonel dövüşçünün yardımıyla kafes dövüşüne hazırlanan Zuckerberg, “Sizlerle birlikte çalışmak bir onur arkadaşlar” mesajı yayınladı. Adesanya da “Bu iş ciddi” ifadelerini kullandı.

Elon Musk ve Mark Zuckerberg’i kapıştıran bir oyun gündeme geldi

MUSK DA ANTRENMANLARA BAŞLADI

Elon Musk geçen hafta Kanadalı dövüş şampiyonu Geroge St-Pierre ve dövüş sanatları ustası John Danaher’ın da katıldığı antrenman sonrası “Buradan çıkan sonuca göre daha çok çalışmaya ihtiyacım olduğu ortada” demişti.

Teknoloji dünyasının iki ünlü ismi geçen ay rekabetlerini ringlere taşımaya karar vermiş, 51 yaşındaki Elon Musk, Japon dövüş sanatı jujutsu eğitimi alan 39 yaşındaki Zuckerberg’e meydan okumuştu. Zuckerberg ise Musk’a “Konum at” diye yanıt vererek dövüşe hazır olduğu mesajı göndermişti.

İki ünlü girişimciye yakın isimler, Musk ve Zuckerberg’in dövüş konusunda ciddi olduklarını ve antrenman yapmaya başlayacaklarını söylemişti.