Zoru başarmak istiyorlar! Sivasspor – Malmö maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Yayın tarihi: 25 Ağustos 2022 Perşembe 9:43 am - Güncelleme: 25 Ağustos 2022 Perşembe 9:47 am

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu rövanş maçında İsveç temsilcisi Malmö ile sahasında karşılaşacak olan Sivasspor rakibini eleyerek gruplara kalma mücadelesi verecek. Peki, Sivasspor-Malmö maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Sivasspor Malmö’ye elenirse ne olacak? İşte tüm detaylar…

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu rövanş maçında Sivasspor , İsveç ekibi Malmö’yü konuk edecek. Karşılaşmaya galibiyet için çıkacak olan Sivasspor , rakibini 3 farkla yenip bir üst tura çıkmak için mücadele edecek. Kırmızı-Beyazlılar’da bu mücadele öncesinde eksik ve sakat oyuncu bulunmuyor. Sivasspor, sahasında oynayacağı Malmö mücadelesiyle birlikte Avrupa sahnesinde 22. maçına çıkacak.

Demir Grup Sivasspor, Corendon Alanyaspor ile berabere kaldı

SİVASSPOR-MALMÖ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Bu akşam Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak ve TSİ 20.00’de başlayacak Sivasspor-Malmö maçını Sırp hakem Srdjan Jovanovic yönetecek. TRT Spor’dan naklen yayınlanacak

SİVASSPOR ELENİRSE NE OLACAK?

UEFA Avrupa Ligi play-off turunun ilk maçında temsilcimiz Sivasspor, deplasmanda Malmö ile karşı karşıya geldi. Yeni Malmö Stadı’nda oynanan mücadeleyi Yiğidolar 3-1 kaybetti. Sivasspor, 25 Ağustos günü sahasında oynayacağı maçta rakibine 3 farklı üstünlük kuramaması halinde yoluna UEFA Konferans Ligi’nde devam edecek.

SİVASSPOR-MALMÖ MUHTEMEL 11’LER:

Sivasspor: Ali Şaşal, Murat, Caner, Goutas, Uğur, Charisis, Hakan, Ulvestad, Gradel, Njie, Yatabare

Malmö: Dahlin, Moisander, Hadzikadunic, Nielsen, Erdal, Pena, Christiansen, Beijmo, Birmancevic, Toivonen, Mohamed

RIZA ÇALIMBAY: HER TÜRLÜ RİSKİ DE GÖZE ALMAMIZ GEREKİYOR

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu rövanşında bugün sahasında Malmö ile karşılaşacak olan Sivasspor’da teknik direktör Rıza Çalımbay, “Takımımın pozisyona girmeme ihtimali yok, kesinlikle pozisyona gireceğiz. Bizim hedefimiz gruplara kalmak” dedi. Çalımbay, “Avrupa’nın en iyi takımlarından birisiyle oynayacağız ve bunun farkındayız. İlk maçımızda kolay geçmedi ve zor geçti. Ama maçın ilk yarısı bitti burada ikinci yarısı başlayacak. Tabii ki burada daha farklı bir biçimde oynamamız gerekiyor. Her türlü riski de göze almamız gerekiyor. Herkesin oradaki maçın çok çok üzerine çıkıp oynaması gerekiyor.”

‘EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ’

“Kadroda değişiklik olacak, maçın sonlarına doğru durumu götürdüğümüz takdirde de her türlü riske gireceğiz. Çünkü bu maç bizim için çok önemli, Türkiye için çok önemli. Onun için herkesin iki kat daha konsantre olması ve mücadele etmesi gerekiyor. Bunların hepsini de yapacağız, her türlü riske gireceğiz. En büyük destekçimiz de taraftarımız olacak. Onların da desteğiyle, takımıma güveniyorum ve çok güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Adana Demirspor Sivasspor’u mağlup etti