“Zaniolo Aston Villa’da” iddiası! 32 milyon euro zorunlu satın alma opsiyonu

Yayın tarihi: 14 Ağustos 2023 Pazartesi 9:09 pm - Güncelleme: 14 Ağustos 2023 Pazartesi 9:09 pm

İngiltere Premier Lig ekibi Aston Villa’nın Galatasaray’dan Nicolo Zaniolo’yu 32 milyon euro zorunlu satın alma opsiyonuyla kiraladığı öne sürüldü.

İngiltere Premier Lig ekibi Aston Villa, Nicolo Zaniolo transferi için Galatasaray ile anlaştığı ve İtalyan oyuncunun, satın alma opsiyonlu kiralık olarak İngiliz ekibinin kadrosuna katılacağı öne sürüldü.

Galatasaray yönetiminin, Zaniolo için zorunlu satın alma opsiyonu olmasını istediği ve görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Aston Villa’dan Nicolo Zaniolo için yeni teklif

Kulübün faydasına bir teklif gelmesi durumunda transferlerin gerçekleşebileceğini aktaran tecrübeli teknik adam, “Nicolo, kasığından bir sakatlık geçirmişti. Henüz bizimle çalışmalara katılmadı. Kondisyoner ve fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını sürdürüyor. Birçok oyuncumuza teklif var. Nicolo da bunlardan biri. Uygun şartlar oluşunca değerlendirecek olan kulübümüz. Şu anda kendi işime odaklanmış durumdayım. Gideceklerden ziyade bizimle olacak oyuncularla en iyisini yakalamaya çalışıyoruz. Sahaya odaklanmış durumdayız” ifadelerini kullandı.

Ali Naci Küçük’ün haberine göre Galatasaray, bu transferden; kiralama bedeli ve zorunlu satın alma opsiyonu ile toplamda 32 milyon euro gelir elde edecek.