Zafer Şahin: Bütün dünyada bir şey denediler, üç kez aşı oldum pişmanım

Yayın tarihi: 4 Ağustos 2023 Cuma 3:01 pm - Güncelleme: 4 Ağustos 2023 Cuma 3:05 pm

AKP’ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Zafer Şahin ‘koronavirüs pandemisiyle bütün dünyada bir şey denendiğini’ öne sürerek “Üç kez aşı oldum pişmanım” dedi. Şahin, AKP yandaşı Melih Altınok’u da tebrik etti.

AKP’ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Zafer Şahin CNN Türk’te katıldığı programda koronavirüs pandemisiyle ‘bir şey denendiğini’ öne sürerek, dünya ve Türkiye’deki ekonomik sorunları pandemiye bağladı. Sağlık Bakanlığı’nın ‘Evde Kal Türkiye’ mesajını da eleştiren Şahin, şöyle konuştu:

“Pandemi diye bir şey icat ettiler. Kendimi eleştiriyorum buradan Melih Altınok’u da tebrik ediyorum. Bir tek o inanmadı. Melih aşı olmadı biz üç tane olduk maalesef. Aşıyı bulan, yücelten insanlar nerede bilmiyoruz. Enteresan bir şekilde…. Acil servislerde kalp krizi ve inme vakalarının çok yüksek olduğu istatistiklerinden bahsediliyor. ‘Evde Kal Türkiye’ he evde kaldık. Yaşadığımız sorunların yüzde 80’i pandemiyle o üretim çarklarının durdurulmasından kaynaklanıyor. Bütün dünyada bir şey denediler adamlar açık açık. Arkasından dünyanın en büyük tahıl üreticisi Rusya ve Ukrayna’yı savaşırken gördük. Mesele yeni paylaşım savaşı. Biz buna da öncülük etmek istiyoruz’ diyor Biden. Hatta İngiltere uzun süre sokağa çıkma yasağı falan takmadı.”

Öte yandan programda sunucu Hande Fırat’ın, Şahin’in sözlerini onaylaması da dikkat çekti.

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan TELE1’de anlattı! BioNTech’te yan etki iddiaları ne kadar gerçekçi?