Yusufeli’nde viyadük ayaklarında heyelan

Yayın tarihi: 23 Nisan 2023 Pazar 11:28 am - Güncelleme: 24 Nisan 2023 Pazartesi 3:04 pm

Muhalefetin Beşli Çete olarak isimlendirdiği holdingler arasında yer alan Limak'ın inşa ettiği baraj nedeniyle, on binlerce Yusufelili, yıllardır yaşadığı ilçeyi terk etmek zorunda kaldı.

Ramazan Bayramı nedeniyle mezarlık ziyareti yapan yurttaşlar, Yusufeli'nde yapımı devam eden viyadük ayaklarının olduğu bölgedeki heyelanı kayıt altına aldı. Yurttaşlar, “Biraz önce bu yollardan geçtik. Hiçbir işi hiçbir şekilde doğru yapamamışlar” diye tepki gösterdi.

"HİÇBİR İŞİ DOĞRU YAPAMAMIŞLAR"

Yakınlarının mezarına ziyarete giden vatandaş şunları söyledi:

"Şu an burası Artvin Yusufeli yeni yerleşim yerindeyiz, mezarlığa gelmek için bu yolları arabayla geldik. Yaptıkları yere bakın ve karşı taraf komple yıkıldı. Heyelan geldi günlerdir yollar kapalı. Az önce bu yollardan geçtik ve bu nasıl rezalet iş ve köprünün ayağının dibinde heyelan geldi. Yusufeli yeni yerleşim yerinde Yusufeli halkı kaderine terk edilmiş durumda ve rezalet bir yer olmuş. Şu an sinirlerim bozuldu ve biz biraz önce bu yollardan geçtik hiçbir işi hiçbir şekilde doğru yapamamışlar ve rezalet bir memleket oluşturmuşlar."" />

Artvin Yusufeli’nde yapımı devam eden viyadük ayaklarının olduğu bölgede heyelan meydana geldi. Ramazan Bayramı nedeniyle mezarlık ziyareti yapan yurttaşlar, “Hiçbir işi hiçbir şekilde doğru yapamamışlar” diye tepki gösterdi.

Muhalefetin Beşli Çete olarak isimlendirdiği holdingler arasında yer alan Limak’ın inşa ettiği baraj nedeniyle, on binlerce Yusufelili, yıllardır yaşadığı ilçeyi terk etmek zorunda kaldı.

Ramazan Bayramı nedeniyle mezarlık ziyareti yapan yurttaşlar, Yusufeli’nde yapımı devam eden viyadük ayaklarının olduğu bölgedeki heyelanı kayıt altına aldı. Yurttaşlar, “Biraz önce bu yollardan geçtik. Hiçbir işi hiçbir şekilde doğru yapamamışlar” diye tepki gösterdi.

Limak yükseldi Yusufeli suya gömüldü! Baraj binlerce yurttaşın geçmişini sular altında bıraktı

“HİÇBİR İŞİ DOĞRU YAPAMAMIŞLAR”

Yakınlarının mezarına ziyarete giden vatandaş şunları söyledi:

“Şu an burası Artvin Yusufeli yeni yerleşim yerindeyiz, mezarlığa gelmek için bu yolları arabayla geldik. Yaptıkları yere bakın ve karşı taraf komple yıkıldı. Heyelan geldi günlerdir yollar kapalı. Az önce bu yollardan geçtik ve bu nasıl rezalet iş ve köprünün ayağının dibinde heyelan geldi. Yusufeli yeni yerleşim yerinde Yusufeli halkı kaderine terk edilmiş durumda ve rezalet bir yer olmuş. Şu an sinirlerim bozuldu ve biz biraz önce bu yollardan geçtik hiçbir işi hiçbir şekilde doğru yapamamışlar ve rezalet bir memleket oluşturmuşlar.”