Yunanistan’da derbi karıştı! Havai fişek futbolcuya isabet etti, maç tatil edildi

Yayın tarihi: 23 Ekim 2023 Pazartesi 2:51 pm - Güncelleme: 23 Ekim 2023 Pazartesi 2:51 pm

Yunanistan’da Panathinaikos-Olympiakos derbisinde Panathinaikos oyuncusu Juankar’a havai fişek isabet etti, maç tatil edildi.

Dünyanın ateşli derbilerinden biri de Yunanistan’da oynanıyor. Ancak bir maça daha futbol holiganları damgasını vurdu. Yunanistan’ın Süper Lig’inde 8. haftada oynanan Olympiakos- Panathinaikos karşılaşmasında tribünlerden atılan havai fişek, Panathinaikos oyuncusu Juankar’a isabet etti. Olayın ardından karşılaşma 50. dakikada tatil edildi.

Fenerbahçe Beko, Panathinaikos maçında ortalık karıştı, görevliler oyuncuları zor ayırdı

GÖZETİM ALTINDA

Panathinaikos kulübü futbolcusu Juankar’ın kontrol amacıyla hastaneye kaldırıldığını duyurdu. Takımın sosyal paylaşım sitelerinden yapılan açıklamada, Juankar’ın kontrol amacıyla hastaneye kaldırıldığı ve gözlem altında tutulduğu belirtildi. Panathinaikos, 1-1 eşitlikle devam ederken tatil edilen müsabakanın sonucunun belirlenmesi için “mahkemeye başvuracaklarını” da ifade etti.

İŞİTME KAYBI YAŞADI

Aldığı darbenin ardından işitme kaybı yaşadığı söylenen İspanyol oyuncu taç çizgisinde tedavi gördü ve daha sonra bir sağlık görevlisinin arabasıyla taşındı.

İki takım arasında oynanan Atina derbilerinde, daha önce de birçok olay yaşanmıştı. Taraftar ile emniyet güçleri arasında tribünde yaşanan çatışmalar nedeniyle 2019 yılındaki maç, yine tatil edilmişti.