Yüksekova’da yapılan kardan koltuk ilgi odağı oldu

Yayın tarihi: 15 Ocak 2021 Cuma 5:59 pm - Güncelleme: 15 Ocak 2021 Cuma 5:59 pm

Hakkari’de mobilyacı Nedim Salar ve arkadaşları iş yerlerinin önünde kardan yaptıkları koltuk, buzdolabı ve çamaşır makinesi görenlerin ilgisini çekti. İş yerine gelen müşteriler, kardan koltuğun üzerine oturup çay içti.

Kar yağışları yurdun dört bir yanında etkili olurken yağışlı havayı eğlenceye dönüştürenler de oldu. Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde kar yağışını fırsat bilen mobilyacı Nedim Salar ile arkadaşları iş yerlerinin önünde kardan koltuk, bozdolabı ve çamaşır makinesi yaptı.

Koltuğu görenler önce şaşkınlık yaşadı sonra fotoğraf çekti.

“HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİLER”

Mobilya dükkanının sahibi Salar, 4 saatlik uğraş sonucu kardan koltuk yaptığını, koltuğu görenlerin hatıra fotoğraf çektirdiğini belirterek, şunları söyledi:

“Dün akşam başlayan kar, sabaha kadar devam etti. Sabah iş yerimizi açtığımızda dükkanın önüne çok fazla kar vardı. Temizlemeye çalışırken, bir anda kardan koltuk yapmak aklıma geldi. Mobilyacı olduğumuz için biz de kendi ürünlerimiz yapmaya çalıştık. Çok güzel oldu. Gelen müşterilerimizle birlikte kardan koltuğun üzerine oturup çay içtik. İlgi odağı oldu, gelen vatandaşlar ise hatıra fotoğrafı çekti”