Yoğun bakımdaki Kadir İnanır’ın sağlık durumu nasıl? ‘Uyandırma işlemini vücudu tolere edemedi’

Yayın tarihi: 26 Mart 2024 Salı 10:25 pm - Güncelleme: 26 Mart 2024 Salı 11:40 pm

Haber: Özlem Aktürk

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yoğun bakıma alınan Türk sinemasının çınarı Kadir İnanır’ın uyandırıldığını fakat vücudu kaldırmadığı için entübe edilmeye devam edildiğini ve uyandırma sürecinin sürdüğünü açıkladı.

İstanbul Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’nde 24 Mart Pazar günü yoğun bakıma alınan Oyuncu Kadir İnanır’ın tedavi süreci devam ediyor.

Doktorunun yaptığı açıklamanın ardından Kadir İnanır’ın durumu hakkında bilgi veren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise Kadir İnanır’ın saat 20.00 itibarıyla uyandırıldığını fakat vücudunun kabul etmemesi nedeniyle entübe durumunun devam ettiğini ve yoğun bakım servisinde uyandırma sürecinin devam ettiğini belirtti.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Fahrettin Koca şu ifadeleri kullandı:

“24 Mart Pazar günü Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine getirilen Kadir İnanır, tıkalı olan beyin damarı açıldıktan sonra, uyutularak yoğun bakımda gözlem altına alınmıştı. Sn. İnanır, bugün 20.00 itibarıyla uyandırılmış fakat vücudu bunu henüz tolere edemediği için entübe durumdan çıkarılamamıştır. Motor hareketleri başlayan ve genel durumu iyiye giden hastamızın tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor. Uyandırma süreci sürüyor. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.”

Kadir İnanır’dan kalıcı hasar kalacak mı? Doktorundan açıklama

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yoğun bakıma alınan Oyuncu Kadir İnanır’ın uyandırıldığını fakat vücudu kaldırmadığı için entübe edilmeye devam edildiğini ve uyandırma sürecinin sürdüğünü açıkladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ