Yiğidolar galibiyet peşinde! Sivasspor-Ballkani maçı saat kaçta hangi kanalda?

Yayın tarihi: 6 Ekim 2022 Perşembe 11:10 am - Güncelleme: 6 Ekim 2022 Perşembe 11:11 am

Konferans Ligi G Grubu üçüncü haftasında Kosova temsilcisi Ballkani ile sahasında karşılaşacak DG Sivasspor, puanını 7’ye çıkarmaya çalışacak. Yiğidolar gruptan çıkmak adına en önemli sınavını verecek.

 

UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu üçüncü maçında Sivasspor , Ballkani’yi konuk edecek. Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda saat 19.45’te başlayacak müsabakayı İspanyol hakem Jose Luis Munuera yönetecek. Karşılaşmaya galibiyet için çıkacak olan Kırmızı-Beyazlılar, rakibini yenip gruplarda puanını 7’ye çıkartmak istiyor.

SİVASSPOR – BALKANI MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Sivasspor – Balkani maçı 6 Ekim Perşembe günü saat 19:45’teTV8,5 ve Exxen’de canlı yayınlanacak.

AVRUPA’DAKİ 25. KARŞILAŞMA

Sivasspor sahasında oynayacağı Ballkani mücadelesiyle birlikte Avrupa kupalarındaki 25. maçına çıkacak. Kırmızı-Beyazlı ekip, geride kalan 24 karşılaşmada 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 13 yenilgi aldı. Söz konusu maçlarda 24 gol atan Sivas temsilcisi, ağlarında ise 44 gole engel olamadı.

MUHTEMEL 11’LER

Sivasspor: Ali Şaşal, Robin, Goutas, Aaron, Uğur, Ulvestad, Keita, Njie, Gradel, Sabia, Yatabare

Balkani: Frasheri, Dellova, Jashanica, Thaqi, Sinani, Lindon, Gripshi, Korenica, Krasniqi, Rrahmani, Cardoso

2 EKSİK VAR

Kırmızı-Beyazlılar’da bu mücadele öncesi 2 eksik oyuncu bulunuyor. Sakatlığı bulunan Leke James ile Ahmed Musa, Ballkani’ye karşı forma giyemeyecek.

“EN ÖNEMLİ MAÇ”

Sivasspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, “İç sahada oynayacağımız Avrupa maçlarını kazandığımız takdirde büyük ihtimalle bu gruptan çıkacağımıza inanıyorum. Bizim için en önemli maç, bu maç” dedi.

Türk kulüpleri Avrupa’da geceye damga vurdu! Ülke sıralaması değişti