Yiğidolar deplasmanda! Cluj – Sivasspor maçı, saat kaçta, hangi kanalda? 

Yayın tarihi: 15 Eylül 2022 Perşembe 10:20 am - Güncelleme: 15 Eylül 2022 Perşembe 10:20 am

Avrupa sahnesinde ikinci maçına çıkacak olan Sivasspor Cluj deplasmanında boy gösterecek. Rıza Çalımbay’ın öğrencileri, zorlu maçtan 3 puanla ayrılıp çıkış yakalamak istiyor. Cluj-Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Sezona Trabzonspor karşısında Süper Kupa’yı kaybederek giren Sivasspor , sezonun geri kalan bölümünde de aradığını bulamadı. Yiğidolar, bu sezon da UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında İsveç ekibi Malmö’ye 3-1 yenilmiş, rövanşında ise 2-0 yenilmişti. Kırmızı-Beyazlılar, UEFA Avrupa Konferans Ligi gruplarının ilk haftasında Slavia Prag ile 1-1 berabere kalmıştı. İkinci maçında bugün Romanya ekiplerinden CFR Cluj ile kozlarını paylaşacak.

7 EKSİK

Yiğido da zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Bu arada Sivas’ta sakatlığı bulunan; Leke James, Kader Keita, Hakan Arslan, Ziya Erdal, Robin Yalçın, Erdoğan Yeşilyurt ve izinli olan Mustapha Yatabare kadroda yer almadı.

CLUJ-SİVASSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Dr. Constantin Radulescu Stadı’nda oynanacak Cluj-Sivasspor maçını Hollandalı hakem Allard Lindhout yönetecek. Bu akşam saat 19.45’te başlayacak ve TV 8.5 ile Exxen’den naklen yayınlanacak.

CLUJ-SİVASSPOR MUHTEMEL 11’LER:

Cluj: Scuffet, Burca, Matias, Camora, Deac, Mistrati, Boateng, Cvek, Braun, Roger, Yeboah

Sivasspor: Ali Şaşal, Uğur, Appindangoye, Goutas, Robin, Keita, N’Jie, Seba, Ulvestad, Max Gradel, Yatabare

Başakşehir ve Sivasspor’un UEFA Avrupa Konferans Ligi rakipleri belli oldu