Yeni kabine ilk kez toplandı: Anayasa değişikliği teklifi Meclis’e sunulacak

Yayın tarihi: 6 Haziran 2023 Salı 11:05 am - Güncelleme: 6 Haziran 2023 Salı 8:59 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı yeni kabinenin ilk toplantısı sona erdi. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Erdoğan, “Toplumun temel direği olan ailenin sapkın akımlara karşı korunmasına kadar her türlü adımı atacağız. Seçimlerden önce gündeme getirdiğimiz Anayasa değişikliği teklifimizi Meclis’in taktirine yeniden sunacağız.” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı yeni kabinenin ilk toplantısı sona erdi. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Erdoğan, “Toplumun temel direği olan ailenin sapkın akımlara karşı korunmasına kadar her türlü adımı atacağız. Seçimlerden önce gündeme getirdiğimiz Anayasa değişikliği teklifimizi Meclis’in taktirine yeniden sunacağız.” ifadelerini kullandı.

Davutoğlu yeni kabineyi övdü! ‘Erdoğan Meclis’te muhalefetimizin olabileceğini düşündü’

EMEKLİ İKRAMİYELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Erdoğan, emekli ikramiyelerinin Kurban Bayramı öncesinde ödeneceğini duyurdu.

KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN?

Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olacağını açıklayan Erdoğan, “Bu sene kurban bayramımızı 28 Haziran ile 1 Temmuz arasında idrak edeceğiz. İstişarelerimiz neticesinde 26 Haziran ve 27 Haziran’ı günlerini de idari izin kapsamına almayı kararlaştırdık. Hafta sonlarıyla ile vatandaşlarımız toplam 9 gün bayram tatili yapma imkanı bulacaktır.” dedi.

 

Ümit Özdağ’dan çarpıcı yerel seçim iddiası