Yandaş ve trollerle elele TT sevinci yaşayan şarlatanlara, gerçeğin tokadı çarptı

Yayın tarihi: 2 Eylül 2020 Çarşamba 12:40 pm - Güncelleme: 2 Eylül 2020 Çarşamba 3:32 pm

Yandaş satılık kalemler ve trollerle elele TELE1’i hedef alan Nedim Şener ile Cüneyt Özdemir’in TT sevinci gerçekler ortaya çıkınca boğazlarında kaldı.

TELE1 TV Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ ile Cüneyt Özdemir arasında yaşanan tartışmaya Durdu Özpolat’tan sonra AKP’nin yeniçerisi Nedim Şener de dahil oldu.

Nedim Şener yeniçeri olmaya kadar geriledi

AKP’nin yeniçerisi Nedim Şener, Durdu Özpolat’ın Yurt Gazetesi’nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaları alıntılayarak, “Allah ne kadar büyük; TT olmuşsun soytarı @merdanyanardag !! AYASOFYA’nın açılışındaki sözlerimi kesip biçip TELEFİTNE1 @tele1comtr
‘deki tetikçi ekibinin kıt aklıyla alay ettiğinizi zannettiniz değil mi? İşte böyle TT pardon rezil olursun, yok olmazsın zaten öylesin” ifadelerini kullandı.

Şener’e cevap veren TELE1 TV Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ ise bağımsız gazeteciliği susturamayacaklar dediği paylaşımında, “Sen öyle san yeniçeri.. Gericiliğin takunya yalayıcısı şaklaban.. Biz o saldırıları püskürttük, gerçeğin karşısında yalan ve iftira birkaç saat bile ayakta kalamadı. Gerçeğin sözcülerini, bağımsız gazeteciliği susturamayacaklar. Hadi başka kapıya.. tarihin çöp sepetine soytarı” ifadelerine yer verdi.