Yandaş Medya’dan Meral Akşener’e ambargo

Yayın tarihi: 10 Nisan 2019 Çarşamba 12:22 pm - Güncelleme: 10 Nisan 2019 Çarşamba 12:25 pm

Muhalefete az sayıda yer veren havuz medya ve devletin resmi ajansı AA, İyi Parti lideri Meral Akşener’e uyguladığı politika akıllara Akşener’e karşı bir medya ambargosu mu var? sorusunu akıllara getirdi. Bugün CHP lideri Kılıçdaroğlu ile birlikte kameralar karşısına geçen Akşener’in 16 dakika süren konuşmasına yer verilmedi.

İyi  Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ortak açıklama yapmıştı. Akşener, “Seçim kazanabilmek için 15 bin oyu yetersiz bulan Kenan Evren’i bir fersah ileriye taşımış Erdoğan ile karşı karşıyayız…” dediği sırada CNN Türk yayını kesmişti. Bugün yeniden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile kameralar karşısına geçen Akşener’in konuşmasına ise hiç yer vermediler. Meral Akşener Ambargo

Bugün saat 10:00 sularında Akşener ve Kılıçdaroğlu kameralar karşısına geçti. İlk konuşmayı yapan İYİ Parti lideri Akşener’in 16 dakika süren konuşması haber kanallarında canlı olarak verilmedi. Akşener’in ardından söz alan Kılıçdaroğlu’nun 3 dakikalık konuşması ise canlı olarak verildi.

Anadolu Ajansı da basın toplantısına ilişkin haberinde de Akşener’e yer vermedi.

Süleyman Soylu ve Ali İhsan Yavuz’un Büyükçekmece balonu patladı!

Meral Akşener Ambargo