Xiaomi Mi Band 6’nın özellikleri nasıl olacak

Yayın tarihi: 27 Ocak 2021 Çarşamba 7:00 am - Güncelleme: 26 Ocak 2021 Salı 5:37 pm

Akıllı telefon pazarındaki lider isimlerden biri olan Xiaomi, giyilebilir teknolojiler tarafında da önemli bir müşteri kitlesine sahip. Xiaomi’nin giyilebilir teknoloji pazarında bu kadar güçlü olmasının temel nedeni ise Mi Band serisi diyebiliriz.

Şimdiye kadar oldukça uygun fiyatlardan satışa sunulan Mi Band serisi ülkemizde de binlerce kullanıcı tarafından tercih edilmişti.

Xiaomi Mi Band’ın geçtiğimiz yıl çıkan versiyonu da hali hazırda 250 TL civarında fiyat etiketine sahip. Peki gelecek nesil Mi Band modelinde ne gibi yenilikler bizleri karşılayacak?

Mi Band

Geçtiğimiz gün Xiaomi’nin yeni bileklik modeli ile ilgili ilk detaylar ortaya çıktı. Sızdırılan raporlara göre bu sene gelecek olan Mi Band modelinde kullanıcıların yıllardır beklediği bir özellik de bulunacak. Yerleşik GPS.

Bilindiği üzere yerleşik GPS sayesinde bileklik bir telefona bağlı olmasa da yer tespiti mümkün olabiliyor. Elbette bir bileklikte yerleşik yani dahili GPS özelliğini sunmak ek maliyeti de beraberinde getirecektir.

Hali hazırda satışta olan pek çok bileklik modelinde GPS özelliği bulunmuyor. Hatta 1000 TL altı pek çok saatte de bu özellik yok. Dolayısıyla Xiaomi yeni Mi Band modelinde dahili GPS’i 400 TL altı bir rakama kullanıcılara sunabilirse muazzam olur.

Sıfır Peugeot 2008 fiyatlarına Ocak ayı zammı