Xiaomi Mi A3 sorunu hakkında açıklama yapıldı

Yayın tarihi: 7 Ocak 2021 Perşembe 7:30 am - Güncelleme: 6 Ocak 2021 Çarşamba 2:10 pm

Xiaomi Mi A3 için güncelleme yaparken durmaksızın bir sorunla karşı karşıya geldi. Marka, Android One Mi A3 telefonunu, hatasız şekilde Android 10’a güncellemek için dört kez deneme yaptı. Ancak her seferinde aynı sorunla karşılaştı.

Xiaomi denemelerinin ardından sunumu durdurma kararı aldı. Marka, Mi forumunda resmi bir açıklama yayınladı.  Açıklama kısaca, güncellemeden etkilenen kullanıcıların, telefonlarını hiçbir soru sorulmadan düzeltileceği bir servis merkezine getirebileceklerini ya da gönderebileceklerini bildiriyor.

“Yakın tarihli bir Android 11 güncellemesinin ardından bazı Mi A3 cihazlarındaki sorunun farkındayız. O zamandan beri kullanıma sunmayı durdurduk. Bu sorunu yaşayan kullanıcıların, size en yakın ülke çapındaki bir servis merkezini ziyaret etmelerini rica ederiz; burada garanti kapsamı içinde bir çözüm sağlanacaktır.”

Xiaomi Mi A3

“Sorunun neden olduğu rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Kendini mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunmaya adamış bir marka olarak, ürün ve hizmetlerimizi sürekli olarak iyileştireceğiz.”

Xiaomi, Mi A3 için Android 11 güncellemesini durdurdu

Tabi böyle bir iddiada bulunmak kolay ancak uyglaması çok daha zor olacağa benziyor. Birçok kullanıcı açıklama yayınlandığında, resmi hizmet merkezleri olmayan bir ülkede yaşadıklarıni belirttti. Xiaomi’nin bu sorunu nasıl çözeceği henüz belli değil ancak kullanıcıların mağduriyeti giderilmeye çalışılıyor.

Devlet tiyatroları YouTube üzerinden izlenebilecek: İşte detaylar!