Xiaomi Black Shark 4 ortaya çıktı

Yayın tarihi: 1 Şubat 2021 Pazartesi 9:00 am - Güncelleme: 31 Ocak 2021 Pazar 1:30 pm

Black Shark 4   bazı temel özelliklerle Google Play Console’da göründü. Telefonun kod adı ise Almanca’da İmparator anlamına gelen “Kaiser “

Oyuncu telefonlarının sayısı artmaya devam ederken markalar arasında rekabet de artıyor. Birbirinden farklı özellikler eklenen oyuncu telefonları her gün rekabet halinde. Çinli teknoloji devi Xiaomi de bu rekabette yerini aldı. Şirket Black Shark 4 modeli üzerinde çalışıyor. Cihazın özellikleri de ismi kadar iddiali olacak mı bakalım.

Xiaomi Black Shark 4

Cihaz Google Play Console’da listelendi. Bu sayede cihazın özellikleri hakkında detaylı olmasa da bazı fikirler edinmiş olduk. Merakla beklenen oyuncu telefonu Snapdragon 888 işlemcisi destekliyor. Bununla birlikte 8 GB RAM kapasitesine sahip olacak. Yayınlanan liste ayrıca Xiaomi Black Shark 4 cihazının 20:9 oranında Full HD + çözünürlüğe sahip olacağını ortaya çıkardı. Telefon aynı zamanda yaklaşık 800.000’lik AnTuTu puanıyla da onaylanmıştı.

4500 mAh batarya kapasitesi ile piyasaya çıkacak oyuncu telefonu 120W hızlı şarj desteğine sahip olacak. Cihaz Android 11 ile çalıştırılacak ve 15 dakikada şarj olma iddiasına sahip. Şirket, Black Shark serisi ile birlikte aksesuarlar da satıyor. Black Shark 3 modelinde sadece sol kısma takılan oyun kumandası kullanıcılar tarafından beğenilmemişti. Yeni model ile birlikte teknoloji devinin aksesuarlarını da geliştirilmesi ve daha kullanışlı hale getirmesi bekleniyor. Mart 2021’de piyasaya sürülmesi beklenen Black Shark 4 rakiplerini geride bırakacak mı göreceğiz.

Netflix Android için uyku zamanlayıcısı özelliğini test ediyor