WhatsApp yeni özelliğini deniyor! Kullanıcılara zaman kazandıracak

Yayın tarihi: 2 Aralık 2022 Cuma 2:59 pm - Güncelleme: 2 Aralık 2022 Cuma 2:59 pm

Çevrimiçi mesajlaşma uygulaması WhatsApp, mesaj aramayı kolaylaştıracak bir özellik üzerinde çalışıyor. Beta kullanıcılarına açılan yeni özellik, mesajlarda istediğiniz tarihe gidebilmenizi sağlayacak.

Anlık iletişim uygulaması WhatsApp’tan kullanıcılarını sevindiren bir haber geldi. Uygulama geliştiricileri, sohbetlerde mesaj aramak için tarih filtresinin kullanılabileceği bir özelliği kullanıma sunacak.

TARİH FİLTRESİ GELİYOR

WABetaInfo’dan haberine göre; WhatsApp, sohbetlerde arama yapmayı kolaylaştıracak ‘tarihe göre arama’ özelliğini getirecek. Bu özellik, iki yıl önce de platform tarafından denenmiş, ancak bazı eksiklikler tespit edilerek kullanıma açılmamıştı.

MESAJLARDA İSTEDİĞİNİZ TARİHE GİDEBİLECEKSİNİZ

WABetaInfo, ’22.19.0.73’ kodlu yeni bir iOS beta güncellemesinde bu özelliğin görüldüğünü belirtti. Beta kullanıcılarının erişebileceği özellik, bir sohbet içerisinde istediğiniz bir tarihe atlamanızı mümkün hale getiriyor.

Özellik, sohbetlerde mesaj ararken klavyenin sağ üst kısmına denk gelen yerde beliren takvim simgesiyle kullanılabilecek. Kullanıcılar bu simgeye tıkladığında istedikleri tarihi seçerek aradıkları güne ulaşabilecek.

WhatsApp’ın bu özelliği ne zaman tüm kullanıcıların hizmetine sunacağı ise henüz bilinmiyor.

WhatsApp yeni özelliğini test ediyor