Watch GT 2e yakında tanıtılacak

Yayın tarihi: 23 Mart 2020 Pazartesi 9:11 am - Güncelleme: 23 Mart 2020 Pazartesi 9:11 am

Huawei’nin yeni akıllı saati Watch GT 2e, tasarım olarak firmanın güncel ürünlerinden Watch GT2 ’yi temel alıyor, ancak ona kıyasla daha sportif bir görünüme ve daha basit bir kullanıma sahip. Huawei’nin 26 Mart’ta gerçekleştireceği özel bir etkinlik ile ürüne dair tüm detayların paylaşılması bekleniyor.

Şimdilik var olan bilgileri paylaşmak gerekirse, Watch GT 2e  ‘nin tek şarj ile 2 saatlik kullanım sunabileceği belirtiliyor. Ayrıca tırmanıştan yüzücülüğe, bisikletten koşuya kadar pek çok farklı spor dalına uygun olarak veri takibi yapabileceği de söyleniyor.

Watch GT 2e

Huawei’nin yeni ürünlerinden Huawei Watch GT 2 ile karşınızdayız. Gündelik yaşantımızda pek çoğumuzun tercih ettiği akıllı saatler, ilk çıkış dönemine kıyasla çok daha gelişmiş ve kullanışlı yapıdalar, e normali de bu zaten. Çoğu üründe adım sayar, nabız ölçer, spor programlarıyla ilgili bilgiler veren uygulamalar bulunmakta. Hal böyle olunca da kullanıcılar, “Diğer ürünlerden ayrılan özelliklere sahip” cihazlara yöneliyor. Burada da şık tasarım ve kullanışlılık gibi detaylar önemli. Tabii pil faktörü de öyle.

Doom Eternal resmi olarak çıktı! Ama korsana da yenik düştü!