Vuslat Doğan Sabancı’dan kaza sonrası ilk paylaşım

Yayın tarihi: 6 Kasım 2023 Pazartesi 10:55 am - Güncelleme: 6 Kasım 2023 Pazartesi 10:58 am

Doğan Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Aydın Doğan’ın iş insanı kızı Vuslat Doğan Sabancı, Yunanistan’da geçirdiği deniz kazasının ardından sosyal medya hesabından uzun zaman sonra bir paylaşımda bulundu.

Yunanistan’ın Leros Adası açıklarında 25 Ağustos’ta Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, deniz kazası geçirdi. Tedavisi için ABD’ye giden Vuslat Doğan Sabancı sosyal medya hesabından ilk kez paylaşım yaptı.

Vuslat Doğan Sabancı’nın sağlık durumunda yeni detay! “3 kez ABD’ye gitti”

Vuslat Doğan Sabancı’nın paylaşımı şöyle:

“Salyangozun mektubu. Bir kaç hafta evvel bir heykelin tepesinde bir salyangoz gördüm. Salyangoz sanki bana uzun bir mektup yazıyordu.

Mektubunda şunu söylediğini duydum: ‘Yavaşlayabildiğin bir hayatı bütün duyularınla dinleyebildiğin sürece her gün daha ileri gidebilirsin. Hatta zamandan bağımsız bir şekilde.”

Vuslat Doğan Sabancı’nın aylar sonra yaptığı paylaşımın ardından sevenleri ve takipçileri ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulundu.

Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı tekne kazası geçirdi

NE OLMUŞTU?

Yunanistan’da tatilde olan iş insanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, denizde zodyak botla kaza yapmıştı. Ağır yaralanan çift, ilk müdahalenin ardından Bodrum’a sonra da Sağlık Bakanlığı’na ait ambulans uçak ile İstanbul’a sevk edilmişti. Vuslat Doğan Sabancı ise kaza nedeniyle çene bölgesinde ve yüzünde oluşan hasar nedeniyle geçen ay estetik ameliyatı olmak üzere ABD’ye gitmişti.