Vurgun yapan Thodex kurucusu defalarca TGRT Haber’e katılmış

Yayın tarihi: 22 Nisan 2021 Perşembe 3:37 pm - Güncelleme: 22 Nisan 2021 Perşembe 3:37 pm

Thodex sahibi Faruk Fatih Özer‘in yaptığı vurgunu konuşulurken Özer’in TGRT Haber’de yayına çıkarak kripto paralarla ilgili konuştuğu ortaya çıktı.

Thodex ve sahibi Faruk Fatih Özer hakkında son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, kripto para platformu Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer hakkında nitelikli dolandırıcılık suçundan soruşturma başlattı.

Thodex ne olacak, battı mı gibi sorular gündemdeyken Thodex sahibi Faruk Fatih Özer’in TGRT Haber’de bir programda aslında neler yapmayı planladığı ortaya çıktı. Faruk Fatih Özer konuşmasında kripto para ile istediği gibi seyahat edebileceğini anlatıyor.

Kripto vurguncusu Faruk Fatih Özer hakkındaki soruşturmaya gizlilik kararı

İşte vurguncu Fatih Özer’in TGRT Haber’de söyledikleri:

Thodex’in patronu Özer, 9 Aralık 2020 tarihinde TGRT’te bir programa konuk olduğunda “2020 yılı birçok yeniliği barındırdığı bir yıl oldu bizim için. İnsanlar şunun değerini daha fazla anladılar. Kripto paranın hem taşınması, hem bir yerden bir yere aktarılması tamamen bana bağlı. Herhangi bir sisteme, ülkeye, finans kuruluşuna bağlı olmadan siz istediğiniz yere bu kripto paranızla seyahat edebilir veya bunu istediğiniz ülkeye aktarabilirsiniz” açıklamasında bulunmuştu.

Bu da Kripto tosuncuğu! Thodex kurucusu 2 milyar dolarla kaçtı iddiası