Vivo Y21T: 5.000mAh batarya ile fark peşinde

Yayın tarihi: 4 Ocak 2022 Salı 10:00 am - Güncelleme: 3 Ocak 2022 Pazartesi 9:55 pm

Vivo tarafından geçtiğimiz günlerde tanıtılan Vivo Y33s modelinden sonra bugünse şirket tarafından Vivo Y21T modeli tanıtıldı.

Yeni tanıtılan bu akıllı telefonda 5.000 mAh batarya bulunuyor. 6.51 inç’lik HD+ ekranıyla kullanıcıları cezbeden bu cihazda Snapdragon 680 yonga seti bulunuyor.

Arka yüzünde 3 adet kamera bulunan bu telefonun ana kamerası ise tam 50MP. Biraz daha teknik detaylarına baktığımız zaman Vivo Y21T’de 6GB RAM bulunuyor. Ancak bunun farkı, Vivo Y21T‘de sanal genişletilebilir 2GB‘da RAM desteği bulunuyor.

 

Vivo Y21T

Telefonun ön yüzünde 8MP’lik bir kamera bulunuyor. Gelelim en önemli kısma. Bu akıllı telefonu satın almak isteyenlerin 215 doları gözden çıkarması gerekiyor. Emsalleri düşünüldüğünde bu fiyat böylesi özelliklere sahip bir akıllı telefon için oldukça cazip görünüyor. Tabi burada Vivo Y21T modelinin orta alt segment bir akıllı telefon olduğunu unutmamak gerekir.

Vivo ise, yakın zamanda orta ve orta üst segmentte akıllı telefonlar tanıtmaya devam edeceğini açıkladı. Bakıldığı zaman Xiaomi’nin üst segment akıllı telefon modellerine yöneldiği şu günlerde, birileri boşalan fiyat performans markası yakıştırmasını kapmak için oldukça hevesli gibi görünüyor.

Keanu Reeves Matrix 5 gelecek mi sorusunu yanıtladı